BİP'te son görülme nasıl kapatılır?

Arşiv
Arşiv

Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması BİP son günlerde en çok tercih edilen platformlar arasında yer alıyor. Kullanıcılar BİP'te son görülmenin nasıl kapatıldığını merak ediyor. İşte BİP'te son görülme özelliğini kapatma yöntemi...

Popülerliğini her geçen gün artıran anlık mesajlaşma uygulaması BİP'te son görülme özelliği basit bir şekilde kapatılabiliyor. İşte karşınızda BİP'te son görülme kapatma yöntemi...

Güncellemeler sayesinde yeni özelliklerin dahil edildiği mobil uygulamadaki en önemli ayarlardan biri de son görülme. Birçok kullanıcı WhatsApp ya da diğer anlık mesajlaşma servislerinde olduğu gibi BİP'te de son görülme bilgisini kapatmak istiyor. Basit bir yöntem sayesinde BİP'teki son görülme özelliği pasif şekilde tanımlanabiliyor.

BİP'te son görülme nasıl kapatılır?

BİP'te son görülmeyi kapatmak için Android ya da iOS platformları fark etmeksizin öncelikle 'Profil' kısmına erişmek gerekiyor.

Ayarlar kısmına tıklandığında yepyeni bir pencere ve alt seçenekler geliyor. Buradan da Sohbet Ayarları bölümüne erişmek gerekiyor.

Son olarak buradaki Son Görülme Bilgisi seçeneğinin yanındaki onay düğmesini kaldırıp bu seçeneği pasif olarak ayarlamak yeterli.

Bu sayede yazışma ya da görüntülü görüşmeler sonrasında karşı taraf sizin en son ne zaman BİP'te çevrimiçi olduğunuzu öğrenemiyor.

Son görülme gönderimi kapatıldığında başkalarının son görülme zamanlarını görüntüleyemezsiniz.