BluTV'den Behzat Ç. açıklaması geldi

Behzat Ç.'nin beşinci sezon geleceği hala belirsiz.
Behzat Ç.'nin beşinci sezon geleceği hala belirsiz.

● Behzat Ç. 6 yıl aradan sonra yeniden seyircisinin karşısına çıktı.

● BluTV'de yayınlanmaya başlayan dizinin 4. sezonu 9 bölümün arından sezon finali verdi.

● Ancak platform ve dizi ekibi arasında yeni sezon ile ilgili maddi anlaşmazlıklar yaşandığı ve bu yüzden çekimlerinin durduğuna yönelik söylentileri gelmeye başladı.

● BluTV'nin CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ'ın ise Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak 'dizinin iptal olmadığını' belirtti.

Behzat Ç. Türk dizi tarihinin efsanelerinden. Dizi yayınlandığı süre boyunca ekran macerasını başarıyla sürdürdü. Başrolünde yer alan Erdal Beşikçioğlu'nun başarılı performansı sayesinde dizi unutulmazların arasına yerleşti.

6 yıllık zaman diliminin ardından yeniden seyircisi ile buluşmaya hazırlanan dizi BluTV'de karşımıza çıktı. 9 bölüm olarak yayınlanan 4. sezonun ardından bazı haberler gelmeye başladı. Bu haberlerden birisi de yeni sezon çekimlerinin durduğu yönündeydi.

Dizi bitti mi bitmedi mi?

Webtekno Behzat Ç.'nin bittiğine yönelik bir haber yaptı. Bu haberin ardından Aydın Doğan Yalçındoğan'dan bir açıklama geldi. Yalçın doğan Twitter hesabından bir açıklama yaparak, ''Bu haber yanlış'' dedi.

Aydın Doğan Yalçındoğan'ın açıklamasının ardından herkesin kafasında dizinin devam edeceğine yönelik düşünceler belirlemeye başladı. Ancak bu sefer deBehzat Ç.’nin Hayalet'i İnanç Konukçu, anlaşmanın yapılamadığını projenin durduğunu doğruladı

Konukçu’ya göre anlaşma yapılamadı ve Behzat Ç.'nin yeni sezonu proje aşamasındayken durdu. Bu durumda dizi ile ilgili belirsizlikler yeniden başladı ve tabiri caizse ortalık tamamen karıştı!

İptal olan bir şey yok!

Tüm bu açıklamaların ardından BluTV ekibi daha fazla sessiz kalmadı. BluTV'nin yaptığı açıklamaya göre dizi iptal olmadı. Yetkililer CEO Aydın Doğan Yalçındağ'ın açıklamasının geçerliliğini koruduğunu belirttiler. Ayrıca platform açıklama yapan İnanç Konukçu'nun açıklamalarının doğruyu yansıtmadığını da söylüyor.

  • Bu durumda gerçek olan açıklama hangisi?

Bir paylaşım da Ege Aydan'dan geldi!

Diziyle ilgili hem BluTV ekibi hem de oyuncular açıklama yapıyor. Ancak buna rağmen durum hala belirsiz. Anlaşma sağlanamadığı ve maddi konuların da bunda etkili olduğu söyleniyor. Bu arada dizinin bir diğer oyuncusu Ege Aydan'da Instagram üzerinden bir açıklama yaptı.

  • Soruyoruz, Sizce dizi yayınlanır mı yayınlanmaz mı?

Bu arada BluTV'ye nasıl üye olunur hemen söyleyelim

Dijital yayın platformu BluTV'ye abone olmak için adınız, soyadınız ve e-posta adresinizle birlikte bir şifre belirlemeniz gerekiyor.

Bu adımları takip ettikten sonraysa karşınıza ödeme planı çıkıyor. Ödeme yapacağınız kartın bilgilerini de girdikten sonra abonelik işlemleriniz tamamlanıyor. İlk hafta ücretsiz izleme imkanı sunan BluTV, aboneliği iptal etmek istemeniz durumunda hesabım sayfasına giderek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >