Bu ne hız Deniz? Cezaevi sonrası ilk albümü ile sevenleriyle buluştu!

Deniz Seki
Deniz Seki

Yakın zamanda cezaevinden çıkan Deniz Seki, kariyerinin ilk single projesi "Şükür Kavuşturana" ile hayranlarıyla hasret gidermeye hazırlanıyor.

Pop müziğin ünlü ismi Deniz Seki, uzun süren suskunluğunu yeni mini albümü ''Şükür Kavuşturana'' ile bozdu.

Seyhan Müzik etiketi ile yayınlanan iki şarkılık mini albüm ile sevenleriyle buluşan şarkıcının cezaevinden sonraki ilk projesi.

"Şükür Kavuşturana"
Son dönemde yaşadıklarını “Bir noktaya varmanın değil, en varılmaz noktayı sonsuz ve hudutsuz aramanın davasıdır ya şiir.. Özgürlüğümün elimden alındığı en varılmaz noktada her doğan günde benim yaşama sebebimdir bana yarenlik eden kıymetli şarkılarımın sözleri… Biz birlikte çektik çilemizi melodilerim ve sözlerimle beraber. Sonrasında güneşimiz doğdu, bu şarkılar da benden size geçmiş oldu artık. Beni hissederek, kalbinizi titreterek dinlemeniz en büyük dileğim.. Her gece hepinizi bu şarkılarımı severek dinlerken hayal ettim. Şükür Kavuşturana bu yüzden çok kıymetli, devamı da gelecek. Hepinizi o güzel kalplerinizden öperim” cümleleri ile anlatan Seki'nin 2 yeni şarkısı ''Bal Saklıyor'' ve ''Büyümüşsündür'' 'ün söz ve müziği kendisine, düzenlemeleri ise Ozan Çolakoğlu ve İskender Paydaş'a ait.
"Şükür Kavuşturana" Son dönemde yaşadıklarını “Bir noktaya varmanın değil, en varılmaz noktayı sonsuz ve hudutsuz aramanın davasıdır ya şiir.. Özgürlüğümün elimden alındığı en varılmaz noktada her doğan günde benim yaşama sebebimdir bana yarenlik eden kıymetli şarkılarımın sözleri… Biz birlikte çektik çilemizi melodilerim ve sözlerimle beraber. Sonrasında güneşimiz doğdu, bu şarkılar da benden size geçmiş oldu artık. Beni hissederek, kalbinizi titreterek dinlemeniz en büyük dileğim.. Her gece hepinizi bu şarkılarımı severek dinlerken hayal ettim. Şükür Kavuşturana bu yüzden çok kıymetli, devamı da gelecek. Hepinizi o güzel kalplerinizden öperim” cümleleri ile anlatan Seki'nin 2 yeni şarkısı ''Bal Saklıyor'' ve ''Büyümüşsündür'' 'ün söz ve müziği kendisine, düzenlemeleri ise Ozan Çolakoğlu ve İskender Paydaş'a ait.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >