Canlı Yayın: Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri konuştuk!

GZT360
GZT360

GZT 360 canlı yayınında son günlerde teknoloji dünyasının öne çıkan gelişmelerini konu aldık.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz GZT360 canlı yayınlarında bu hafta gündem yine yoğun.

CANLI YAYIN

Teknoloji dünyasından birçok farklı haberi değerlendirdiğimiz canlı yayındaki konuların satır başlıkları şöyle:

PES 2018 çıktı

KONAMI, bu ayın başında demosunu paylaşıp birçok oyuncuyu heyecanlandıran yeni oyunu PES 2019, birçok analist tarafından son zamanların en iyi PES oyunu olarak nitelendiriliyordu. PES 2019, bugün itibariyle satışta…

Elektrikli Vespa Ekim'de çıkıyor

İkonik tasarımlı Vespa motorsikletin elektrikli versiyonu Avrupa'da Ekim ayında satışa çıkıyor. Tek şarjda 100 km menzil sunan motosikletin gücü ise 50 cc.

Berlin'deki IFA fuarı başladı. Teknoloji dünyası için büyük önem taşıyan bu dev organizasyonda akıllı telefon ve yeni nesil ev ürünleri başta olmak üzere birçok farklı kategoride önemli duyurular yapılıyor.

Huawei’nin alt markası Honor, IFA 2018’de sürpriz bir kararla Honor Magic 2’yi görücüye çıkardı. Magic 2, FullView ekranının yanı sıra çentiksiz ve çerçevesiz tasarımıyla da ilgi çekiyor. Cihazın ön kamerası ise farklı bir mekanizmayla ortaya çıkıyor…

BlackBerry'nin uzun süredir söylentileri devam eden yeni nesil akılı telefonu KEY2 LE bugün Berlin'de düzenlenen IFA 2018 kapsamında tanıtıldı. Detaylar haberimizde:

Vestel, Berlin'de düzenlenen IFA 2018 kapsamında yeni nesil akıllı telefonlarını tanıttı. İşte karşınızda Venüs Z30'un tüm detayları:

Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2018’den alternatif cihaz tanıtımları gelmeye devam ediyor. Son olarak, ZTE’nin yeni amiral gemisi Axon 9 Pro IFA’da kullanıcılarla buluştu. Cihaz, performans noktasında ciddi bir iddiayla geliyor…

Sony'nin tepe seviyesi akıllı telefonlara yakışır nitelikteki tasarımıyla dikkat çeken Xperia XZ3 modeli Berlin'de düzenlenen IFA 2018 kapsamında tanıtıldı. Tüm detaylar ve teknik ayrıntılar haberimizde:

E-ticaret konusunda dünyanın en büyük şirketi olarak gösterilen Amazon, 975,7 milyar dolarlık hacmiyle şirket tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Amazon’un 54 yaşındaki CEO’su Bezos’un serveti de 780 milyon dolar birden artarak 155.5 milyar dolara tırmandı…

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 'BİM'de satılan Apple ürünleri orijinal mi?' haberlerinden sonra BİM Birleşik Mağazaları'ndan konuyla ilgili yanıt geldi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin birçok farklı ülkede faaliyet gösteren büyük teknoloji şirketlerine uyguladığı ambargo ve haksız yaptırımlar herkes tarafından biliniyor. ZTEile birlikte bu şirketlerin başında gelen Huawei için durum biraz daha farklı. Huawei, ABD’deki faaliyetleri dolayısıyla 10.5 milyon dolar ceza ödeyecek…

Türkiye'nin ilk özgün helikopteri olacak T625 Genel Maksat Helikopter ilk kez motor çalıştırdı. Helikopterin motor çalıştırma ve yer testleri de başarıyla tamamlandı.

Hepsi ve daha fazlası için GZT'nin Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarını takip etmeyi unutmayın. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden detaylara erişebilirsiniz, iyi seyirler!

GZT Facebook
GZT Twitter
GZT YouTube

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >