Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Karabulut ailesinin avukatından açıklama geldi

Rezan Epözdemir-Cem Garipoğlu
Rezan Epözdemir-Cem Garipoğlu

Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinin ardından Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir'den açıklama geldi. Epözdemir, ''Adaletin tecellisi, maddi gerçeğin ortaya çıkması için bu işlemlerin yapılması lazım. Bu ateş üfleyerek sönmez, kamu vicdanı çok rahatsız.'' dedi.

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmeyip yurt dışına firar ettiğine ilişkin iddialar gündem olmuştu.

Nida Garipoğlu'dan şaşırtan talep

Münevver Karabulut'un babası mezarının açılmasını istemiş ancak yargıdan bu talebe ret cevabı gelmişti. Bu gelişmenin ardından Cem Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun oğlunun mezarına Feth-i Kabir ve DNA eşleştirmesi yapılması talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Nida Garipoğlu'nun ardından Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut da tekrar Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması talebinde bulundu.

Rezan Epözdemir: Kamu vicdanı çok rahatsız

Gelişmelere ilişkin açıklamada bulunan Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir, ''Adaletin tecellisi, maddi gerçeğin ortaya çıkması için bu işlemlerin yapılması lazım. Bu ateş üfleyerek sönmez, kamu vicdanı çok rahatsız.'' diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >