Cem Yılmaz: 1500 liralık güldürmüyorum

Cem Yılmaz.
Cem Yılmaz.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yeni stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus biletleri satışa sunulmasının ardından 90 dakika içerisinde tükenmişti. Karaborsada 750-1500 TL arasında satılmaya başlanan biletler ile ilgili Yılmaz sosyal medya hesabından uyarı yaptı. Komedyen hayranlarına, 'lütfen uyanık olun' dedi.

Uzun bir aradan sonra stand-up gösterisiyle seyircileriyle buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz’ın gösterisinin biletleri bir saatte tükenmişti. Usta komedyenin gösterisinin 90, 120 ve 170 TL olarak satışa çıkan biletleri, karaborsada 750-1500 TL arasında satılmaya başlandı. Yılmaz, karaborsa konusunda sevenlerine Twitter hesabından çağrı yaptı.

Ünlü komedyen, Karakomik filmler serisiyle sinemaya dönmeye hazırlanıyor.
Ünlü komedyen, Karakomik filmler serisiyle sinemaya dönmeye hazırlanıyor.

'Önemli duyuru'

  • Mart ayı biletleri tükenen, nisan ayı biletleri cuma günü satışa çıkacak olan Yılmaz şu ifadeleri kullandı: "Önemli bir duyuru...Yeni Gösterinin biletleri ile ilgili ; Sevgili arkadaşlar Biletix'in dışında lütfen bilet almayın. Sahte olma ihtimali olan, illegal biletlere yüksek ücretler ödemeyin her ayın bir gösterisi tüm yerler neredeyse yarı fiyatına...evet cabuk tükeniyor doğru Ancak, sebepsiz karaborsa bilete dünyanın parasını vermeyin.Bu benim size samimi uyarım'' dedi.

'Karaborsayı engelleyelim'

  • Bu tip karaborsa işlerini takip etmeye engellemeye tek başımıza gücümüz yetmiyor! Lütfen talep etmeyin ve pahalı bileti yaşatmayalım sizden ricam budur. Gösterinin orijinal biletleri Biletix'de... Cuma günü nisan ayı için çıkacak. İlginize tesekkür eder, lütfen uyanık olalım derim'' dedi.

'1500 Liralık güldürmüyorum'

  • 1500 liralık güldürmüyorum bunu benden duyun, böyle bi bilet fiyatı görüyorsanız biri kesin sizi kandırıyodur'' diyen komedyen sevenlerine samimi uyarılarda bulunarak korsanla mücadeleye etmeye çağırdı.

Diamond Elite Platinum Plus hakkında

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi 16, 27 Mart 2019 tarihlerinde Tim Show Center'de oynayacak. 16 Mart 2019, 17 Mart 2019, 19 Mart 2019, 20 Mart 2019, 26 Mart 2019 ve 27 Mart 2019 tarihlerinde Tim Show Center'de.

İşte o Tweetler;

Şaka yapmayı da ihmal etmedi

Cem Yılmaz tükenen biletleriyle alakalı uyarısını yaptıktan sora şaka yapmayı da ihmal etmedi. Yılmaz kendisinden bilet isteyen eşine ve dostuna size bir mesajım var notuyla tweet attı.

Sinema krizinin içinde yer almıştı

  • Oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz, Mars grubunun kurumsal ilişkiler direktörü Aslı Irmak Acar’ınsinemada bilet krizinden sonra söylediği“Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar, onlar film çekmezse çekeni bulacağız” sözlerine tepki gösterdi.Cem Yılmaz da Acar’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Yılmaz'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sert cevaplar vermişti. Konuyla alakalı açıklamalar için haberimizi tıklayabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >