Çukur'un Yamaç'ı, Aras Bulut İynemli'nin yeni rolü

Aras Bulut İynemli başarılı performansı ile dikkat çekiyor.
Aras Bulut İynemli başarılı performansı ile dikkat çekiyor.

Başarılı yapımlardan biri olan Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli yeni bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yamaç karakterine hayat veren İynemli, sinemada down sendromlu bir genci canlandıracak. Sezon finalinden sonra sinema çekimlerine başlayacak olan oyuncunun filmine dair detaylar ise merak konusu oldu.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, yeni sezonda da güçlü kadrosuyla ekranda olacak. Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı diziden geçtiğimiz günlerde bir diğer başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ayrılmıştı. Son gelen bilgilere göre de başarılı oyuncu İynemli yeni bir role hazırlanıyor.

Sinema filminde yer alacak

Çukur dizisinin yıldızı Aras Bulut İynemli sezon finalinin ardından bu kez beyazperde için kamera karşısına geçecek. İynemli, çekimleri bu yaz başlayacak ve Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturacağı filmde başrolü üstlenecek. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği film, yabancı bir yapımdan Türkçe'ye uyarlanacak.

Çukur dizisinden bir kare.
Çukur dizisinden bir kare.

Yeni rol

Aras Bulut İynemli, sinemada down sendromlu bir genci canlandıracak. Filmde İynemli'ye eşlik edecek rol arkadaşları ise henüz belli olmadı.

Ünlü oyuncu 2013 yılında vizyona giren Tamam mıyız? filminde ise 17 yaşındaki engelli İhsan karakterine hayat vermişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >