Demet Akalın'ın ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı

Demet Akalın ve kızı Hira
Demet Akalın ve kızı Hira

Eki eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine icra gelen ve çoğu eşyası elinden alınan ünlü sanatçı Demet Akalın, ayağındaki spor ayakkabısının fiyatıyla dudak uçuklattı.

Eski Eşi Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, geçtiğimiz gün kızı Hira ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Akalın, 4 yaşındaki kızının oyuncu olmak istediğini bunun içinde Jessica May'la sık sık görüştüğünü söyledi.

"Hira, oyuncu olmak istiyor"

"Hira Yeni Gelin'de oynamak istiyor. Jessica May ile telefonlaşıyor, sağ olsun çok şeker bir kız, hep bize mesaj atıyor. Onu görmeye Adana'ya gideceğiz. Hira, onun kızını oynayacakmış."

500 liralık terlik!

                                    
                                    Geçtiğimiz günlerde İstanbul Arnavutköy'de görüntülenen ünlü popçu Berkay Şahin de ayağındaki terliklerle gündem olmuştu. Sık sık spor kıyafetler tercih eden popçu, bin 500 liralık Paul Smith marka terliğiyle dikkat çekti.
500 liralık terlik! Geçtiğimiz günlerde İstanbul Arnavutköy'de görüntülenen ünlü popçu Berkay Şahin de ayağındaki terliklerle gündem olmuştu. Sık sık spor kıyafetler tercih eden popçu, bin 500 liralık Paul Smith marka terliğiyle dikkat çekti.
Akalın'dan 6 bin TL'lik ayakkabı!

                                    
                                    Eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine icra gelen ve çoğu eşyası elinden alınan Demet Akalın, 6 bin TL'lik spor ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti.
Akalın'dan 6 bin TL'lik ayakkabı! Eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine icra gelen ve çoğu eşyası elinden alınan Demet Akalın, 6 bin TL'lik spor ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >