Demet son noktayı koydu: 'Artık dönüş yok'

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira Kurt
Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira Kurt

Youtube fenomeni Kerimcan Durmaz'ın doğum günü kutlamasından çıkarken görüntülenen Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt'la yeniden barıştıkları yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam yakın arkadaşı Youtube fenomeni Kerimcan Durmaz'ın doğum günü partisine katılarak sahne aldı. Parti çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, Okan Kurt'la barıştıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

6 yıllık evlilik 10 dakikada bitti
Okan Kurt'un aile şirketi Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi gerçekleştirilen ünlü çift, 6 yıllık evliliklerini 10 dakikada sonlandırdı.
6 yıllık evlilik 10 dakikada bitti Okan Kurt'un aile şirketi Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi gerçekleştirilen ünlü çift, 6 yıllık evliliklerini 10 dakikada sonlandırdı.
"Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" 
6 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın, boşanmadaki kırmızı çizgisinin kızı Hira olduğunu söylemişti. İddiaya göre Akalın, eşi Okan Kurt'a "Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" dedi.
"Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" 6 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın, boşanmadaki kırmızı çizgisinin kızı Hira olduğunu söylemişti. İddiaya göre Akalın, eşi Okan Kurt'a "Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" dedi.
Barışma haberlerini yalanladı
Demet Akalın, geçtiğimiz eylül ayında 6 yıllık evliliğini villasına kızı Hira varken icra geldiği için tek celsede bitirdi. Boşanma haberinden sonra sık sık birlikte görüntülendikleri ya da barıştıkları iddia edilen çiftten Akalın, konu hakkında sessizliğini bozdu. Akalın, barışma haberlerini "Öyle bir şey yok" diyerek yalanladı.
Barışma haberlerini yalanladı Demet Akalın, geçtiğimiz eylül ayında 6 yıllık evliliğini villasına kızı Hira varken icra geldiği için tek celsede bitirdi. Boşanma haberinden sonra sık sık birlikte görüntülendikleri ya da barıştıkları iddia edilen çiftten Akalın, konu hakkında sessizliğini bozdu. Akalın, barışma haberlerini "Öyle bir şey yok" diyerek yalanladı.
"Okan, Demet'te kalıyormuş"
Beyaz TV'de sunuculuk yapan Ece Erken, geçtiğimiz gün Okan Kurt ve Demet Akalın'ın barıştığını iddia etti. Erken, "Demet Akalın'ın çok yakınlarından öğrendiğim bir haber, barışmışlar. Hafta içi Okan, Demet'te kalıyormuş. Biz bunu biliyorduk zaten bekliyorduk. Demet, Cumhuriyet kortejine katılmış ve çok mutluymuş" dedi.
"Okan, Demet'te kalıyormuş" Beyaz TV'de sunuculuk yapan Ece Erken, geçtiğimiz gün Okan Kurt ve Demet Akalın'ın barıştığını iddia etti. Erken, "Demet Akalın'ın çok yakınlarından öğrendiğim bir haber, barışmışlar. Hafta içi Okan, Demet'te kalıyormuş. Biz bunu biliyorduk zaten bekliyorduk. Demet, Cumhuriyet kortejine katılmış ve çok mutluymuş" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >