Demet Akalın Okan Kurt çiftinin ayrılık nedeni belli oldu

Okan Kurt Demet Akalın
Okan Kurt Demet Akalın

6,5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın, boşanmadaki kırmızı çizgisinin kızı Hira olduğunu açıklamıştı. Ünlü popçu Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un ayrılık nedeni belli oldu! İşte detaylar...

6,5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Demet Akalın, boşanmadaki kırmızı çizgisinin kızı Hira olduğunu söyledi. İddiaya göre Akalın, eşi Okan Kurt'a "Hira bu durumdan etkilenirse evlilik biter" dedi.

''Gerekirse borcu birlikte öderiz ama kırmızı çizgim kızımız Hira. Eğer bu durumdan etkilenir, psikolojisi bozulursa o gün bu evlilik biter!''

Boşanma formalite değil!

                                    
                                    
                                    Müzisyen ve sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin, "Demet Akalın formaliteden boşanıyor diyenler için öyle bir durum artık yok. Araç, tapu, banka hesapları kimin üzerine ise haciz o kişiye gider. Eşinin borcundan dolayı kişinin kendine ait olan mal varlığına kanun gereği el konulamıyor" mesajı sonrası Demet Akalın bu paylaşıma yanıt verdi.
Boşanma formalite değil! Müzisyen ve sosyal medya fenomeni Ata Benli'nin, "Demet Akalın formaliteden boşanıyor diyenler için öyle bir durum artık yok. Araç, tapu, banka hesapları kimin üzerine ise haciz o kişiye gider. Eşinin borcundan dolayı kişinin kendine ait olan mal varlığına kanun gereği el konulamıyor" mesajı sonrası Demet Akalın bu paylaşıma yanıt verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >