Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı davadan çekildi: Dosyanın içinde olmak istemiyorum

Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı davayı bıraktığını duyurdu.
Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı davayı bıraktığını duyurdu.

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından gözaltına alınan ve tutuklu yargılanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Çağdaş Çelik, davadan çekildiğini açıkladı. Çelik, "Neden bu kararı aldınız?" şeklinde yöneltilen soruya, "Sadece dosyanın içinde olmak istemiyorum artık" sözleriyle cevap verdi.

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilerden 12'si tutuklanmıştı.

Avukat Çelik dosyayı bıraktı

Tutuklu yargılanan Polat çiftinin avukatı Çağdaş Çelik, müvekkilerinin ‘kara para aklama’ suçlamasıyla yargılandığı davadan çekildiğini açıkladı.

TELE1’den Egehan Erkün’e konuşan Çelik, , “İddiaların delillendirildiğini kabul ediyor musunuz” sorusuna, “Hayır kabul etmiyorum. Dosyanın içeriğini görmedim” yanıtını verdi. Çelik, “Niçin bu kararı aldınız?” sorusuna ise “Sadece dosyanın içinde olmak istemiyorum artık” şeklinde karşılık verdi.

"Delilleriyle ortaya konulursa çekilirim" demişti

Çiftçin avukatı Çelik, daha önce katıldığı bir programda ‘kara para aklama’ iddiaları delilleriyle ortaya konulursa dosyadan çekileceğini açıklamıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >