Diriliş değil 'Kuruluş' Osman başlıyor: İlk fragman yayınlandı

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

'Diriliş Ertuğrul' serisinin devamı olan Osman Gazi'nin hayatının çekileceği ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin ilk fragmanı dün gece yayınlandı. Diriliş değil 'Kuruluş Osman' olarak adı değişen yapım yakında ATV'de olacak.

Engin Altan Düzyatan'ın 5 yıl boyunca başrolünde oynadığı başarılı dizi Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde çekilen 'Kuruluş Osman'ın' ilk fragmanı yayınlandı. Yoluna yeni oyuncularla devam edecek olan yapımcı Mehmet Bozdağ dizinin adını da değiştirdi.

İlk fragman geldi

Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Kuruluş Osman dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Başarılı oyuncu ilk fragmanı, ''O; kutlu bir hilalin gölgesinde mazluma adalet, nice dert sahibine derman oldu. Cenk meydanında gazi, Oğuz kavlince devlet oldu. Lâ Galibe İllâllah…Kuruluş Osman çok yakında ekranlarda…'' sözleriyle paylaştı.

Özçivit bölüm başına 325 bin TL alacak

Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit'in bölüm başına 325 bin TL alacağı öğrenildi. Oyuncunun aylık geliri 1 milyar 300 bin TL olacak. Özçivit, yakında ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizi için at binme ve kılıç dersleri alıyor. Oyuncuya dizide Aslıhan Karalar eşlik edecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >