Diriliş Ertuğrul'dan izleyenlerine büyük jest

Diriliş Ertuğrul yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamalarında zirvede yer alıyor.
Diriliş Ertuğrul yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamalarında zirvede yer alıyor.

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, dün yayınlanan bölümüyle büyük ses getirdi. Diriliş Ertuğrul dizi ekibi, onları reyting listelerinde zirveden indirmeyen takipçilerini unutmadı. Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada 50 takipçiye lisanslı Diriliş 'Ertuğrul' yüzüğü armağan edeceklerini duyurdu.

Türkiye'nin yanı sıra birçok yabancı ülke vatandaşının ilgiyle takip ettiği fenomen dizi Diriliş Ertuğrul, dün yayınlanan bölümüyle yine reyting listelerinde bir numaraya oturdu.

Dizinin bu kadar çok sevilmesini ve listelerde sürekli zirvede olmasını sağlayan seyircilerini ödüllendirmek isteyen Diriliş Ertuğrul ekibi, dizinin en ilgi çeken aksesuarlarından biri olan Ertuğrul Bey'in taşıdığı yüzüğü Diriliş Ertuğrul izleyicisine armağan ediyor.

Diriliş Ertuğrul'un Twitter hesabından paylaşılan gönderide, "Dizimizde yer alan, sezona damgasını vurduğunu düşündüğünüz sözleri bu akşamki etiketimizle birlikte paylaşan 50 izleyicimize lisanslı orijinal Diriliş 'Ertuğrul' yüzüğü armağan ediyoruz." yazarak paylaştılar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >