Diriliş'in yapımcısı 'Türkler geliyor' diye duyurdu

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı

Diriliş Ertuğrul'un bitmesinin ardından izleyiciler merakla yeni gelecek dizi ve filmlerin haberlerini bekliyor.

Beklenen müjdeli haber Diriliş Ertuğrul'un yapımcılığını üstlenen Mehmet Bozdağ'dan geldi.

Ertuğrul dizisiyle 5 yıl boyunca Türk televizyonlarına adete ambargo koyan yapımcı Mehmet Bozdağ, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli film projesini duyurdu.

Son 5 yılın en sevilen ve en çok izlenen dizilerinin başında gelen Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz yayın dönemi final bölümüyle ekranlara vedaetmişti. Ertuğrul'un bitmesi izleyicilerde büyük bir hüsran oluştururken, yapımcılar da bu boşluğu farklı projelerledoldurmanın arayışı içine girdi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan
Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan

İlk olarak Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi, Osmangazi'nin başlayacağı haberi duyuldu. Daha sonraysa Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli yeni projesini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

'Diriliş Ertuğrul' dizisiyle büyük başarı kazanan Bozdağ Film'in çekeceği 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmini Kamil Aydın yönetecek. Projenin tasarımını üstlenen Bozdağ'ın senaryosunu Atilla Engin'le birlikte kaleme aldığı yapımın çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Yapımcı Mehmet Bozdağ ve Diriliş Osman Gazi dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit
Yapımcı Mehmet Bozdağ ve Diriliş Osman Gazi dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit

Yine bir dönem dizisi olacağı tahmin edilen Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, tarihsel drama türünde bir yapım olacak. Tıpkı Diriliş Ertuğrul gibi. Henüz filmin senaryosu ve ismiortaya çıkmışken sıkıntılı günler geçiren ve gözle görülür şekilde seyirci sayısında düşüş yaşayan sinema sektörü de rahat bir nefes alacağa benziyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >