Doğalgaz ve elektrik faturaları ertelenecek mi? Doğalgaz ve elektrik kesilecek mi?

Arşiv
Arşiv

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomide ve sosyal yaşamda birçok tedbir alındı. Vatandaşların merak ettiği konuların başında ise 'Doğalgaz elektrik faturaları ertelenecek mi?', 'Doğalgaz ve elektrik kesilecek mi?' soruları geliyor. Konu hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Faturaların ertelenmesi konumuz olabilir ama doğalgaz ve elektriğin kapanması gibi bir şeyin içerisine girmeyelim. Devlet sosyal bir devlettir. Bu konuda kararlı olacağız" dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok tedbir alındı. Bu sürecin sağlık kadar ekonomik yönleri de merak ediliyor. Vatandaşlar, 'Doğalgaz elektrik faturaları ertelenebilir mi?', 'Faturasını ödeyemeyenlerin elektriği suyu doğalgazı kesilecek mi?' sorularının cevaplarını araştırıyor. Konu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar...


Doğalgaz ve elektrik kesilecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından bir video yayınladı. Söz konusu videoda merak edilen konulara cevap verildi.

Doğalgaz ve elektrik faturaları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Erdoğan, "(Doğalgaz ve elektriğin kapanması) Biz daha zor günler yaşadık böyle bir şeye girmedik. Sosyal devlette de böyle bir adım atılamaz" ifadesini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >