Dünyaca ünlü oyuncu yangında kül olan evinin önünde selfie çekti

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde devam eden orman yangınlarında can kaybı 31'e yükseldi.
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde devam eden orman yangınlarında can kaybı 31'e yükseldi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde devam eden orman yangınlarında, dünyaca ünlü isimlerin evleri de hasar gördü. İskoç aktör Gerard Butler'in de yangından etkilenen bölgede bulunan malikanesi ve özel aracı küle döndü. 48 yaşındaki Butler, Malibu'da yangında yok olan evinin önünde çektiği fotoğraf ve videoları Instagram sayfasında paylaştı.

Kalifornia'nın Woolsey Hill ve Malibu bölgelerinde orman yangınları devam ederken, 200 bin'den fazla insan Malibu ve Los Angeles bölgesinden tahliye edildi.

Selfie yayınladı!

                                    
                                    
                                    Gerard Butler ise, "Malibu'ya geri döndüğümde evimin yandığını gördüm" diyerek arka planda evinin kömürleşmiş kalıntılarını gösteren bir selfie yayınladı.
Selfie yayınladı! Gerard Butler ise, "Malibu'ya geri döndüğümde evimin yandığını gördüm" diyerek arka planda evinin kömürleşmiş kalıntılarını gösteren bir selfie yayınladı.
İtfaiye ekiplerine teşekkür etti

                                    
                                    
                                    Ünlü isim Camille Grammer da evinin yanmış fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı. Grammer sosyal medyada yaptığı paylaşımda, itfaiyecilerin arabasını ve kişisel eşyalarını kurtardıklarını söyleyerek itfaiye erlerine teşekkür etti.
İtfaiye ekiplerine teşekkür etti Ünlü isim Camille Grammer da evinin yanmış fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı. Grammer sosyal medyada yaptığı paylaşımda, itfaiyecilerin arabasını ve kişisel eşyalarını kurtardıklarını söyleyerek itfaiye erlerine teşekkür etti.
"Evimiz oralarda bir yerde, çok üzgünüm"

                                    
                                    
                                    April Love Geary, 2,4 milyon dolarlık evinin yandığını sosyal medya hesabından açıkladı. Daha önce evinin olduğu bölgeden duman bulutu görüntüsü paylaşan 23 yaşındaki ünlü isim, Instagram hesabından evinin yandığını gösteren bir fotoğraf da paylaşarak şunları söyledi:"Evimiz oralarda bir yerlerde. Çok üzgünüm ama, hepimiz çok güvendeyiz. Malibu'daki herkes için dua edin, bizim evimiz alevler içinde..."
"Evimiz oralarda bir yerde, çok üzgünüm" April Love Geary, 2,4 milyon dolarlık evinin yandığını sosyal medya hesabından açıkladı. Daha önce evinin olduğu bölgeden duman bulutu görüntüsü paylaşan 23 yaşındaki ünlü isim, Instagram hesabından evinin yandığını gösteren bir fotoğraf da paylaşarak şunları söyledi:"Evimiz oralarda bir yerlerde. Çok üzgünüm ama, hepimiz çok güvendeyiz. Malibu'daki herkes için dua edin, bizim evimiz alevler içinde..."
Camille Grammer'dan, Kim Kardashian'a...

                                    
                                    
                                    Malibu'da yaşayan ünlülerden Camille Grammer, Paula Patton, April Love Geary, Robin Thicke, Gerard Butler, Scott Dernickson, Blacablan Coactress, Caitlyn Jenner, Lady Gaga, Guillerma Del Toro, Alyssa Milono, Roinn Wilson, Kim Kardashian West ve Gerard Butler gibi ünlü yıldızlar, Kalifornia eyaletinde devam eden orman yangınlarında evlerini kaybettiklerini sosyal medyadan duyurdu.
Camille Grammer'dan, Kim Kardashian'a... Malibu'da yaşayan ünlülerden Camille Grammer, Paula Patton, April Love Geary, Robin Thicke, Gerard Butler, Scott Dernickson, Blacablan Coactress, Caitlyn Jenner, Lady Gaga, Guillerma Del Toro, Alyssa Milono, Roinn Wilson, Kim Kardashian West ve Gerard Butler gibi ünlü yıldızlar, Kalifornia eyaletinde devam eden orman yangınlarında evlerini kaybettiklerini sosyal medyadan duyurdu.
Sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi

                                    
                                    
                                    Malibu kentindeki ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından evlerini kül olmuş halini paylaşarak üzüntülerini dile getirdi.
Sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi Malibu kentindeki ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından evlerini kül olmuş halini paylaşarak üzüntülerini dile getirdi.
Dünyaca ünlü isimlerin evleri kül oldu

                                    
                                    
                                    ABD'nin Kaliforniya eyaletinde devam eden orman yangınlarında aralarında Gerard Butlar, Kim Kardashian gibi isimlerin bulunduğu ünlülerin evleri de kül oldu. Ünlü oyuncu Gerard Butler, kül olmuş evinin önünden fotoğraf çekip paylaştı.
Dünyaca ünlü isimlerin evleri kül oldu ABD'nin Kaliforniya eyaletinde devam eden orman yangınlarında aralarında Gerard Butlar, Kim Kardashian gibi isimlerin bulunduğu ünlülerin evleri de kül oldu. Ünlü oyuncu Gerard Butler, kül olmuş evinin önünden fotoğraf çekip paylaştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >