Dünyaca ünlü şarkıcı Alicia Keys, 'Halkalı Şeker' adlı türkü eşliğinde yüzdü

Alicia Keys

Dünyaca ünlü şarkıcı Alicia Keys, 'Halkalı Şeker' adlı türkü eşliğinde yüzdü. Keys, o anların videosunu Instagram hesabından paylaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Alicia Keys, sosyal medyanın gündemine oturdu. Keys, 'Halkalı Şeker' adlı türkü eşliğinde yüzdü. Ünlü şarkıcı o anlara ait bir görüntüyü, Instagram hesabından paylaştı.

Alicia Keys kimdir?

                                    
                                    25 Ocak 1980'de İskoç ve İtalyan asıllı oyuncu Teresa "Terri" Augello ve Jamaikalı uçuş görevlisi Craig Cook'un tek kızı olarak New York'ta dünyaya geldi. Gerçek adı Alicia J. Augello-Cook'tur. Albümleri dünya çapında 41 milyon satarak rekor kırmış olan sanatçı 9 kez Grammy Awards, 11 kez Billboard Music Awards ve 3 kez American Music Awards'un sahibi olmuştur. Yardım konserlerinin daimi yüzü ve aynı zamanda bir filantropist olan şarkıcı HIV virüsüne karşı savaşan ve çocukların korunmasına yönelik olarak çalışmalarda bulunan Keep a Child Alive isimli grubun aktif üyesidir. Bu konuda sık sık Afrika'daki ülkeleri ziyaret eden Keys, 2006'dakiDünya Aids Günü'nde Peter Gabriel ve Kate Bush'un birlikte seslendirdikleri "Don't Give Up" isimli şarkıyı U2 grubunun vokali Bono'yla birlikte yeniden yorumlamıştır.
Alicia Keys kimdir? 25 Ocak 1980'de İskoç ve İtalyan asıllı oyuncu Teresa "Terri" Augello ve Jamaikalı uçuş görevlisi Craig Cook'un tek kızı olarak New York'ta dünyaya geldi. Gerçek adı Alicia J. Augello-Cook'tur. Albümleri dünya çapında 41 milyon satarak rekor kırmış olan sanatçı 9 kez Grammy Awards, 11 kez Billboard Music Awards ve 3 kez American Music Awards'un sahibi olmuştur. Yardım konserlerinin daimi yüzü ve aynı zamanda bir filantropist olan şarkıcı HIV virüsüne karşı savaşan ve çocukların korunmasına yönelik olarak çalışmalarda bulunan Keep a Child Alive isimli grubun aktif üyesidir. Bu konuda sık sık Afrika'daki ülkeleri ziyaret eden Keys, 2006'dakiDünya Aids Günü'nde Peter Gabriel ve Kate Bush'un birlikte seslendirdikleri "Don't Give Up" isimli şarkıyı U2 grubunun vokali Bono'yla birlikte yeniden yorumlamıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >