Emmy dosyası: Drama dalında En İyi Dizi adaylarını inceliyoruz

Emmy Ödülleri

17 Eylül'de gerçekleşecek olan Emmy ödülleri için geri sayım başladı. Yarışmanın en dikkat çeken kategorilerinden biri olan 'Drama dalında En İyi Dizi' ödülü adaylarına yakından bakıyoruz.

Televizyon'un Oscar'ı olarak nitelendirilen Emmy için geri sayım başladı. 17 Eylül'de 70. kez sahipleriyle buluşacak olan törende, Netflix ve BBC yapımları dikkat çekiyor.

Yarışmanın, adaylarıyla en dikkat çeken kategorisi olma başarısı gösteren 'Drama dalında En İyi Dizi' ödülleri bu seneye damga vuracak gibi duruyor.

Bu içeriğimiz içerisinde 'Drama dalında En İyi Dizi' adaylarını inceliyoruz. Siz de kendinize göre, ödüle en yakın olduğunu düşündüğünüz adayı yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

1. The Americans 

                                    
                                    Amerika'da yaşayan iki Rus ajanının, kimliklerini gizleyerek aileleriyle birlikte yaşama mücadelelerini anlatan dizide her şey, A.B.D. başkanlık koltuğuna Ronald Reagan’ın oturmasıyla oluşan ikili ilişkilerdeki gergin bir dönemle birlikte başlıyor.
1. The Americans Amerika'da yaşayan iki Rus ajanının, kimliklerini gizleyerek aileleriyle birlikte yaşama mücadelelerini anlatan dizide her şey, A.B.D. başkanlık koltuğuna Ronald Reagan’ın oturmasıyla oluşan ikili ilişkilerdeki gergin bir dönemle birlikte başlıyor.
2. The Crown 

                                    
                                    Bu gün halen hayatta olan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını aktaran dizide, 1950 ve 1960'lı yıllar geride kaldı. Üçüncü sezonuna giren dizide, yakın tarih tüm gerçekliğiyle seyirciye aktarılıyor.
2. The Crown Bu gün halen hayatta olan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını aktaran dizide, 1950 ve 1960'lı yıllar geride kaldı. Üçüncü sezonuna giren dizide, yakın tarih tüm gerçekliğiyle seyirciye aktarılıyor.
3. Game of Thrones

                                    
                                    Final sezonuna giriş yapan ve geçtiğimiz sene, sezona geç giriş yaptığı için aday gösterilemeyen Game of Thrones, En İyi Drama Dizisi ödülü için yarışan bir diğer aday olarak dikkat çekiyor.
3. Game of Thrones Final sezonuna giriş yapan ve geçtiğimiz sene, sezona geç giriş yaptığı için aday gösterilemeyen Game of Thrones, En İyi Drama Dizisi ödülü için yarışan bir diğer aday olarak dikkat çekiyor.
4. The Handmaid's Tale

                                    
                                    Yazar Margaret Atwood'un 1985 yılında yazdığı kitaptan uyarlanan dizi, geçtiğimiz yıllarda Emmy ödüllerine damgasını vurmuştu. Bu sebeple yapımın bu yıl da aday olduğu kategorilerde ödülü kaldırması bekleniyor.
4. The Handmaid's Tale Yazar Margaret Atwood'un 1985 yılında yazdığı kitaptan uyarlanan dizi, geçtiğimiz yıllarda Emmy ödüllerine damgasını vurmuştu. Bu sebeple yapımın bu yıl da aday olduğu kategorilerde ödülü kaldırması bekleniyor.
5. This is Us

                                    
                                    Yakın zamanda Türkiye'ye uyarlanacak olan Amerikan yapımı This is Us, birbirinden farklı hayatlar yaşayan insanların vermiş oldukları mücadeleleri seyirciye aktarıyor.
5. This is Us Yakın zamanda Türkiye'ye uyarlanacak olan Amerikan yapımı This is Us, birbirinden farklı hayatlar yaşayan insanların vermiş oldukları mücadeleleri seyirciye aktarıyor.
6. Westworld

                                    
                                    Yapay zeka vb. konulara ilgisi olanların dikkatini çeken dizi, bu kategorinin de en güçlü yapımlarından biri olma özelliğini taşıyor. Dizi, yapay zekanın ortaya çıkması sonrası gelişen süreci aktarıyor.
6. Westworld Yapay zeka vb. konulara ilgisi olanların dikkatini çeken dizi, bu kategorinin de en güçlü yapımlarından biri olma özelliğini taşıyor. Dizi, yapay zekanın ortaya çıkması sonrası gelişen süreci aktarıyor.
7. Stranger Things

                                    
                                    Kategorinin son adayı olan Stranger Things, Netflix'in orijinal yapımlarından biri. Dizi, bilim kurgu severlerin başladığı ilk günden bu yana yakından takip ettiği bir proje olarak dikkat çekiyor.
7. Stranger Things Kategorinin son adayı olan Stranger Things, Netflix'in orijinal yapımlarından biri. Dizi, bilim kurgu severlerin başladığı ilk günden bu yana yakından takip ettiği bir proje olarak dikkat çekiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >