Emrah gitti, Keremcem ilk bölümde fırtına gibi esti

Aşk ve Mavi dizisi oyuncuları Keremcem ile Burcu Kıratlı
Aşk ve Mavi dizisi oyuncuları Keremcem ile Burcu Kıratlı

Başrollerini Burcu Kıratlı ile paylaştığı 'Aşk ve Mavi' dizisinden ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın yerine, genç oyuncu Keremcem geldi. Emrah'ın daha önce yapımcıdan zam istediği, ancak istediği rakamı alamayınca ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Diziden ayrılan Emrah, ailesiyle birlikte İstanbul'dan Bodrum'a yerleşti.

ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinin 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi yeni bölümde Keremcem'in canlandırdığı Yaman karakteri hem yeni bir aşka yelken açıyor hem geçmişindeki sırlarıyla yüzleşiyor.

Aşk ve Mavi 75. bölüm

Aşk ve Mavi'den ayrılan Emrah'ın yerine diziye katılan Keremcem, 75. son bölümde ilk defa seyirci karşısına çıktı. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman, ailedeki tüm dengeleri değiştirmeye başladı.

Yaman rolüyle fırtına gibi esti
Aşk ve Mavi'nin 75. son bölümü, 26 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Aşk ve Mavi'de başrol oyuncusu Emrah'ın canlandırdığı Ali karakteri son bölümde ağabeyi tarafından öldürülmüştü. Aşk ve Mavi'ye 75. bölümde veda eden Emrah'ın yerine Keremcem katıldı. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman'ın gelmesiyle, Göreçki ailesindeki tüm dengeler değişmeye başladı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem'in canlandırdığı Yaman rolü dizinin yeni bölümünde fırtına gibi esti.
Yaman rolüyle fırtına gibi esti Aşk ve Mavi'nin 75. son bölümü, 26 Ekim Cuma akşamı ekrana geldi. Aşk ve Mavi'de başrol oyuncusu Emrah'ın canlandırdığı Ali karakteri son bölümde ağabeyi tarafından öldürülmüştü. Aşk ve Mavi'ye 75. bölümde veda eden Emrah'ın yerine Keremcem katıldı. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman'ın gelmesiyle, Göreçki ailesindeki tüm dengeler değişmeye başladı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem'in canlandırdığı Yaman rolü dizinin yeni bölümünde fırtına gibi esti.
Keremcem ve Mavi aşkı başlıyor
Aşk ve Mavi'de Emrah'ın yerine diziye dahil olan Keremcem, diziye damga vurdu. Diziye Yaman karakteriyle giren Keremcem ve Mavi aşkı başlıyor.
Keremcem ve Mavi aşkı başlıyor Aşk ve Mavi'de Emrah'ın yerine diziye dahil olan Keremcem, diziye damga vurdu. Diziye Yaman karakteriyle giren Keremcem ve Mavi aşkı başlıyor.
Son bölümde neler oldu?
Göreçki Konağı'nda herkes Ali'nin eve dönmesini beklerken onun başına ne geldiğini sadece Cemal bilmektedir. Ali, abisinin büyük oyununu bozmuş ama bunun bedelini ağır bir şekilde ödemiştir. Cemal, geri dönülemez bir şey yapmış ve bu belayı da başından kolaylıkla savuşturmuştur. Fazıl'a eski bir tanıdığının ölüm haberi gelir. Kadının mezarını ziyaret eden Fazıl kendisini izleyen Cemal'den habersizdir. Kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Cemal yıllardır gizlenen bir gerçeği ortaya çıkarır.
Son bölümde neler oldu? Göreçki Konağı'nda herkes Ali'nin eve dönmesini beklerken onun başına ne geldiğini sadece Cemal bilmektedir. Ali, abisinin büyük oyununu bozmuş ama bunun bedelini ağır bir şekilde ödemiştir. Cemal, geri dönülemez bir şey yapmış ve bu belayı da başından kolaylıkla savuşturmuştur. Fazıl'a eski bir tanıdığının ölüm haberi gelir. Kadının mezarını ziyaret eden Fazıl kendisini izleyen Cemal'den habersizdir. Kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Cemal yıllardır gizlenen bir gerçeği ortaya çıkarır.
"Bodrum'da olacağız"
ATV ekranlarında yayınlanan 'Aşk ve Mavi' dizisinden istediği zammı alamadığı için ayrılan Emrah, geçtiğimiz gün eşi Sibel Erdoğan'la Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Ünlü sanatçı, diziden ayrıldıktan sonra eşiyle birlikte Bodrum'a taşındığını söyledi.  "Bu zamana kadar sadece yaz aylarını Bodrum'da geçiriyorduk ama bundan sonra kışın da orada yaşayacağız. İşimiz olduğu zaman İstanbul'a geleceğiz. Artık oradayız."
"Bodrum'da olacağız" ATV ekranlarında yayınlanan 'Aşk ve Mavi' dizisinden istediği zammı alamadığı için ayrılan Emrah, geçtiğimiz gün eşi Sibel Erdoğan'la Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Ünlü sanatçı, diziden ayrıldıktan sonra eşiyle birlikte Bodrum'a taşındığını söyledi. "Bu zamana kadar sadece yaz aylarını Bodrum'da geçiriyorduk ama bundan sonra kışın da orada yaşayacağız. İşimiz olduğu zaman İstanbul'a geleceğiz. Artık oradayız."
Neler olmuştu?
Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinden sonra, diziden ayrılma kararı almıştı. Emrah dizinin 74'üncü bölümünde veda etti. Atv'deki Aşk ve Mavi dizisi 19 Ekim Cuma akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana gelmişti. Burcu Kıratlı ve Emrah Erdoğan'ın başrollerinde Aşk ve Mavi'nin 74. bölümünde Cemal, kavga ettiği Ali'yi yanlışlıkla öldürdü. Cemal, Ali'nin ölümüyle büyük bir şok yaşadı.
Neler olmuştu? Aşk ve Mavi'nin başrol oyuncusu şarkıcı Emrah, aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinden sonra, diziden ayrılma kararı almıştı. Emrah dizinin 74'üncü bölümünde veda etti. Atv'deki Aşk ve Mavi dizisi 19 Ekim Cuma akşamı nefes kesen bir bölümle ekrana gelmişti. Burcu Kıratlı ve Emrah Erdoğan'ın başrollerinde Aşk ve Mavi'nin 74. bölümünde Cemal, kavga ettiği Ali'yi yanlışlıkla öldürdü. Cemal, Ali'nin ölümüyle büyük bir şok yaşadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >