Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisinden alacağı ücret belli oldu

Engin Altan Düzyatan, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.
Engin Altan Düzyatan, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

● TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir başarı yakalayan Engin Altan Düzyatan, yeni bir projeyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

● 5 sezon boyunca canlandırdığı 'Ertuğrul Gazi' karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Engin Altan, yeni projesi olan Kurşun adlı dizide Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaşacak.

● Dizi için 5 yıl sonra sakallarını kesip imaj değiştiren Düzyatan, ''Diriliş bittikten sonra bir süre dinlenip aileme vakit ayıracağım'' demişti.

Diriliş Ertuğrul dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran ve büyük bir başarı elde eden Engin Altan Düzyatan dizinin 'Ertuğrul' kısmının tamamlanmasının ardından yeni bir projeye ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kurşun isimli dizide rol alacak olan Altan'ın partneri ve kazanacağı para belli oldu.

Rol arkadaşı Burçin Terzioğlu oldu

Diriliş Ertuğrul bittikten sonra uzun süre herhangi bir projede olmayacağını belirtmesine rağmen yeni bir diziyle ekran karşısına gelmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan'ın partneri Burçin Terzioğlu oldu. Poyraz Karayel dizisiyle karşımıza çıkan Terzioğlu, Düzyatan ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.

Burçin Terzioğlu
Burçin Terzioğlu

Engin Altan'ın ücreti belli oldu

5 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan bölüm başına 160 bin TL kazanıyordu. Oyuncunun yeni dizisinden ise 200 bin TL alacağı iddia edildi.

Ayrıca Düzyatan, Diriliş için kesmediği sakallarını keserek yeni tarzıyla dizisine hazırlık yapmaya başladı.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı
Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı

Kurşun dizisinin konusu

Kurşun dizisi, 70'lerde geçen Türkiye’yi kasıp kavuran bir savcı olan Marlon Kemal’in hayat hikayesini anlatacak.

Dizide Engin Altan Düzyatan'Orhan' adında bir savcıyı oynarken, Terzioğlu ise 'Leyla' adında bir gazeteciyi canlandıracak. Dizi Fox TV'den yayınlanacak.

Engin Altan Düzyatan'ın başarılı performansı

Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Ertuğrul' karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, diziye başladığı dönemde çok fazla göz önünde olan bir isim değildi. Özellikle bu diziyle beraber ününe ün katan Engin Altan,rolünün hakkını vermeyi başardı. Dünya çapında tanınan Düzyatan, aynı zamanda birçok ödülünde sahibi oldu. Bu sürede Neslişah Alkoçlar ile evlenen oyuncunun iki de çocuğu oldu.

Diriliş Ertuğrul'un etkileyici finali

Diriliş Ertuğrul dizisi geçtiğimiz aylarda 150. bölümüyle sezon finali yaptı. Ancak yeni sezonda tekrar yayınlanmayacak ve farklı bir kadro ile yeni bir konsepte geçecek olan dizinin son bölümü final niteliğinde oldu.

Final bölümünün son sahnesinde Fetih suresi okundu. Türk dizi tarihinde de ilk olan bu durum izleyicilerinden tam not aldı. Yeni sezonda Osman Gazi ile devam edecek olan dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil. Ancak Diriliş Ertuğrul'un bir önceki sezonlara baktığımızda Diriliş Osman'ın 2019 Eylül ya da Ekim ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >