Erdoğan'ın üstünü çizdiği isim, Mehmetçiğe destek için sınıra gitti

mustafa ceceli
mustafa ceceli

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmeyen ünlü isim, bugün Mehmetçiğe destek için sınır kenti Hatay'a giden sanatçılar arasında yer aldı.

Dokuz yıllık evliliğini anlaşmalı bir şekilde sonlandırdıktan sonra Selin İmer ile nikah masasına oturan Mustafa Ceceli, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmemişti.

Ceceli'den Sürpriz Hamle

Daha önce Erdoğan tarafından verilen programlara katılan Ceceli'nin 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmemesi "Erdoğan, Ceceli'yi sildi" şeklinde yorumlanmıştı. Yaptığı bir açıklama ile bu iddiaları sert bir dille yalanlayan Mustafa Ceceli'den bugün sürpriz bir hamle geldi.

Mehmetçiğe Destek Veriyor

Bugün bir grup sanatçı ile birlikte toplanarak sınır kenti Hatay'a giden Mustafa Ceceli, Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğe destek verdiğini gösterdi. Basın toplantısının ardından sanatçı arkadaşlarıyla birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunmak için kenti dolaşan Ceceli, uzatılan mikrofona "Mehmetçiğimiz mücadeleyi alnı ak bir şekilde yürütüyor. Biz de toplumun her kesimi olarak bu desteği sürdürmeliyiz. Bundan sonra sınır bölgelerine pek çok sanatçının ziyaretlerde bulunacağını da öğrendik" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >