Erkenci Kuş dizisinden sevenlerine haber var

Erkenci Kuş oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir, başarılı performansları ile göz dolduruyor.
Erkenci Kuş oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir, başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrol oynadığı Erkenci Kuş dizisiyle ilgili sevenlerine bir müjde geldi. Geçen yaz başlayan ve sezon boyunca devam eden dizi tüm yaz ekranda olacağının müjdesini verdi. Yaman ve Özdemir geçtiğimiz günlerde Beyrut'ta ödül almışlardı.

Can Yaman ve Demet Özdemir'in başrol oynadığı Star TV'nin başarılı yapımlarından olan Erkenci Kuş, konusu ve kadrosu ile dikkat çekmeyi başardı. İki genç oyuncunun yakaladığı uyum sayesinde hem dizinin hem de kendilerinin yıldızları parladı. Beyrut'ta ödüle layık görülen dizi ve başrol oyuncularından Yaman, ismini reklam filmleri ile de duyuyor.

Tüm yaz devam edecek

Erkenci Kuş ekibi, diziyle ilgili olarak sezon finali vermeyeceklerini açıkladı. Dizi yaz boyunca ekranda olacak. Ancak diziyle alakalı bir değişikliğe gidildi. Dizide, 1 yıllık zaman aşımı sonrası yaşananlar ekrana taşınacak. 40. bölümden itibaren dizi yeni konsepti ile devam edecek.

Demet Özdemir.
Demet Özdemir.

Can Yaman.
Can Yaman.

Yeni oyuncular dahil oldu

Yapılan değişiklikler sonrası yapım ekibi, dizinin yeni bölümlerinde oynaması için ana kadroya 5 oyuncu birden dahil etti. Dahil olan isimlerin yanı sıra reytinglerde üst sıralarda yer alan dizinin sevenlerinin, bu değişikliğe nasıl tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan kadroya Sevinç Erbulak, Ahmet Somers, Aliye Uzunatağan, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Gümülcinelioğlu dahil oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >