Ezel hayranlarına müjde: 'Ramiz Dayı'nın hayatı film oluyor

Ezel dizisinin unutulmaz karakteri Ramiz Karaeski
Ezel dizisinin unutulmaz karakteri Ramiz Karaeski

Bir döneme damgasını vurmuş Ezel dizisinde eski bir mafya babası olan Ramiz Karaeski'nin hikayesi diziden bağımsız bir şekilde film oluyor.

Ezel dizisinde Ramiz Karaeski karakterinin yaşlı halini Tuncel Kurtiz, gençlik yıllarını da Ufuk Bayraktar canlandırmıştı.

Dizide en çok sevilen ve hikayesiyle seyircileri etkileyen Ramiz Dayı karakteri, yine Ufuk Bayraktar'ın oyunculuğuyla sinemaya uyarlanıyor. Hatta 'Dayı'nın ilk fragmanı da yayınlandı.

Türk televizyon tarihinin en başarılı projelerinden olan Ezel dizisinin bitmesinin üzerinden yıllar geçse de dizide hayat bulan karakterlerinhikayesi yaşamaya devam ediyor.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi

Kaliteli oyuncu kadrosu ve güçlü kurgusal evreniyle ülke dışında da birçok izleyici kitlesine sahip olan dizinin baş karakterlerinden Ramiz Karaeski, namıdiğer 'Dayı'nın hayat hikayesi diziden bağımsız film oluyor.

Filmin başrolünde Ufuk Bayraktar yer alıyor
Filmin başrolünde Ufuk Bayraktar yer alıyor

Başrol oyuncusu: Ufuk Bayraktar

Ezel'de Ramiz Karaeski'nin gençlik yıllarını canlandıran tabiri caizse oyunculuğuyla yıldız isimlerin arasından sıyrılarak rolünü genişleten Ufuk Bayraktar, 'Dayı' karakterini tüm seyirciler tarafından tanınır hale getirmeyi başarmıştı. Daha sonra Dağ 2 filmiyle oyunculuk kariyerinde zirveyi gören Bayraktar, talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin tanıtım videosu

Ufuk Bayraktar'ın hapishane geçmişi film oluyor

Türk televizyon tarihinin belki de en başarılı dizilerinin başında gelen Ezel dizisinde rol olan ve oynadığı karakterle hafızlarda yer edinen ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar 2007 yılında karıştığı silahlı bir olayın neticesinde 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Bayraktar cezasının bitmesinin ardından tahliye oldu.

Filmin senaryosu henüz bilinmiyor

Dayı filminin ilk tanıtım videosu yayınlanmış olsa da ne yapımcılar tarafından ne de oyuncu UfukBayraktar tarafından filmin senaryosu ya da konusuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Paylaşılan tanıtım videosu, her ne kadar Ezel hayranlarını sevindirse de hikâyenin tam olarak neyi anlatacağı veya hangi karakteri ele alacağı bilinmiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >