Fahriye Evcen'den hayranlarına müjde var

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çalıkuşu dizi setinde tanıştı.
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çalıkuşu dizi setinde tanıştı.

Başarılı ve genç oyuncu Fahriye Evcen şu sıralar ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Bu dönemde ekranlardan uzak kalan Evcen'den hayranları için bir sürpriz geldi. Ünü ülkemizi aşan ve Arap hayranları oldukça fazla olan oyuncu internet kanalı açmaya karar verdi.

Burak Özçivit'le geçtiğimiz yıl evlenen Fahriye Evcen şu sıralar Karan simini verdiği ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Çift olarak ünü ülkemizi aşan ikiliden Evcen'den Arap hayranlarına bir sürpriz geldi.

Kanal açacak

Güzel oyuncu, Arap hayranları için bir internet kanalı açacak. Anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı iddia edilen oyuncu, kanalına alacağı reklamlarla da servetini katlayacak.

Önceki gün oyuncuyla bir araya gelen şirketin müdürü Michel Chahda, iş birliğini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Evcen, özel hayatı ve kariyeri ile ilgili bilinmeyenleri kendi kanalında hayranları ile paylaşacak.

Fahriye Evcen ekranlardan uzun süredir uzak.

Koton yerine Bensu Soral'ı getirdi

8 aylık hamile olan Evcen işlerine de ara verdi. Koton markasıile uzun süredir çalışan ve başarılı illere imza atan oyuncu hamileliliği sonrası anlaşması da askıya alındı. Marka oyuncunun yerine ekranların sevilen yüzü Bensu Soral'ı getirdi.

Bensu Soral.
Bensu Soral.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >