Galaxy Note8 için Android Oreo güncelleme tarihi belli oldu

Galaxy Note8
Galaxy Note8

Samsung, Galaxy Note8 için dünya genelinde Android Oreo güncellemesini yayınlamaya başladı. Ülkemizde de en güncel sürümün dağıtılacağı tarih netleşti, işte ayrıntılar...

Geçen yılın en yüksek performanslı akıllı telefonları arasında gösterilen Galaxy Note8 için Android Oreo güncellemesi başladı. Dünya genelinde birçok farklı ülkede yayınlanan güncelleme, Türkiye'yedeki kullanıcılara da yakın zamanda ulaşacak.

Android Oreo, öncekine versiyona göre birçok farklı yenilik barındırıyor.
Android Oreo, öncekine versiyona göre birçok farklı yenilik barındırıyor.

Türkiye'de 30 Mart'ta dağıtım başlıyor

Samsung Türkiye, konuyla alakalı olarak guncelmiyiz.com adresinde detaylı bilgileri paylaşıyor. Şu anda test aşaması devam eden Galaxy Note8'in Android Oreo güncellemesinin ülkemizde 30 Mart'ta yayınlanacağı özellikle belirtiliyor.

Geçtiğimiz dönemlerde Galaxy Note8'e çeşitli fiziksel testler yapılmış; Gorilla Glass 5 cam ile korunan telefonun dayanıklılığı ölçülmüştü.

Bu gelişmenin yanı sıra Galaxy Note8 satın almayı düşünenlere BİM'in özel bir kampanyası olduğunu hatırlatmakta yarar var. Normalde Galaxy Note8'in Samsung'daki fiyatı 4999 TL iken, BİM bu ürünü kampanyayla 3299 TL karşılığında satışa çıkarıyor, detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >