General Mobile'ın yeni telefonu 26 Şubat'ta Barselona'da tanıtılacak

General Mobile GM 9 Pro
General Mobile GM 9 Pro

General Mobile, her yıl olduğu gibi bu sene de Mobile World Congress'te boy göstermeye hazırlanıyor. Şirket son olarak yeni telefonunu 26 Şubat'ta tanıtacağını duyurdu.

Her yıl Şubat sonu Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress, bu yıl da yeni ürün ve teknolojilerin tanıtılmasına ev sahipliği yapacak. Samsung, Huawei, Xiaomi ve LG gibi üreticiler yeni modellerini sergilerken General Mobile ve Vestel gibi isimler de fuarda boy gösteriyor.

Yeni telefonun, hem tasarım hem de performansta geçen sene sonunda tanıtılan General Mobile GM 9'un da önüne geçmesi bekleniyor.
Yeni telefonun, hem tasarım hem de performansta geçen sene sonunda tanıtılan General Mobile GM 9'un da önüne geçmesi bekleniyor.

Fiyat / performans dengesini koruyacak

General Mobile, en yeni telefonunu 26 Şubat Salı günü yerel saatle 14:00'te tanıtacak. Üstelik bu tanıtım Facebook ve YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Yeni telefonun, geçen yılın sonlarında duyurulan GM 9 Pro'nun da üstüne çıkması bekleniyor.

Her ne kadar şimdilik ürünün teknik ya da tasarım detayları bilinmiyor olsa da fiyat / performans dengesinin korunacağını tahmin etmek hiç de zor değil. Biz de GZT.com olarak General Mobile'ın yeni telefonunu Barselona'da deneyimleyip, ayrıntılarımızı sizlerle paylaşacağız. YouTube kanalımıza abone olup videolardan öncelikli olarak haberdar olabilirsiniz.

Not: Fotoğraflar General Mobile GM 9 Pro'ya aittir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >