General Mobile GM9 Pro'nun yeni ayrıntıları ortaya çıktı

General Mobile GM5
General Mobile GM5

Qualcomm Snapdragon 660 yongasıyla gelmesi beklenen GM9 Pro'nun detayları netleşmeye devam ediyor. Tanıtıma birkaç hafta kala paylaşılan görsel yeni modelde çift arka kamera olacağını gösteriyor.

Daha çok fiyat / performans sınıfındaki akıllı telefonlarıyla ön plana çıkan General Mobile, yeni modeliyle de benzer stratejiye odaklanıyor. Basın mensuplarına gönderilen davetiyeyle birlikte İstanbul'daki yeni fabrika açılışını bildiren şirket, GM9 Pro isimli yepyeni modelini 11 Eylül'de tanıtmayı hedefliyor.

gzt

Qualcomm Snapdragon 660 bekleniyor

Özellikle Android One kapsamında Google ile ortak çalışan General Mobile, güncellemeleri hızlı bir şekilde sunarak kullanıcıları memnun etmeye odaklanıyor. Şimdilik bu yeni akıllı telefona dair çok fazla detay bilinmese de ortaya çıkan teknik özellikler yeni modelde Qualcomm Snapdragon 660 yongasının kullanılacağı yönünde. Buna ek olarak 18:9 oranında görüntüler oluşturabilen ve eski modellerle kıyaslandığında çok daha iyi bir ekran / gövde oranı sunan bir telefon ortaya çıkması bekleniyor.

En önemli ayrıntılardan biri ise elbette arka kısımda yer alan çift kamera. Şu ana kadar bu modelle alakalı sızdırılan tek bir görsel var ve bu görselde GM9 Pro'nun arka kısmında çift kamera görülebiliyor. Tanıtım etkinliğine kadar telefonun yeni ayrıntılarının ortaya çıkması bekleniyor.

General Mobile, Şubat sonunda Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress kapsamında General Mobile GM 8 GO'yu duyurmuştu.

Not: Kapak fotoğrafı General Mobile GM5'e aittir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >