Gişe raporu: Recep İvedik 6 ilk 3 günde 1 milyon seyirci barajını aştı

Recep İvedik serisinin 6. filminin hikayesi Kenya'da geçiyor
Recep İvedik serisinin 6. filminin hikayesi Kenya'da geçiyor

Şahan Gökbakar'ın televizyon skeçlerinden yola çıkarak beyazperdeye uyarladığı kurgusal karakter Recep İvedik, 6. filmiyle geçtiğimiz hafta gösterime girdi.

Recep İvedik 6'nın açılış haftası gişe sayıları belli olmaya başladı. Bu sayılara göre serinin en kötü açılış yapan 2. filmi oldu. Buna rağmen oldukça yüksek bir seyirci sayısı yakalamayı başardı.

3 günlük izlenme rakamlarının bugün açıklanacağı filmin istatistikleri henüz netlik kazanmasa da, Şahan Gökbakar, Twitter hesabı üzerinden 1 milyon izlenme rakamına ulaştığını duyurdu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın hayat verdiği kurgusal karakter Recep İvedik'in 6. filmi 8 Kasım'da seyirciyle buluştu. 5 Ekim'de fragmanı yayınlanan film, YouTube'da 24 milyon izlenerek ayrı bir rekora da imza atmayı başardı.


Recep İvedik 6, vizyona girdiği ilk hafta sonunda serinin önceki filmlerine kıyasla geride kalsa da yılın en yüksek gişesine aday olacak bir açılışla yolculuğuna başladı. Şahan Gökbakar’ın bu kez karakteri Konya yerine Kenya’ya götürdüğü film, her ne kadar olumsuz eleştiriler alsa da izleyicileri sinema salonlarına topladı.

Recep İvedik karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şahan Gökbakar
Recep İvedik karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şahan Gökbakar

İlk 3 günde 1 milyon seyirci barajını aştı

Sosyalmedya hesabından üç günlük rakamı açıklayan ŞahanGökbakar, ‘3 günde 1 milyon seyirci ile yine muhteşem bir açılış yaptık... Şubatlardan sonra kasım ayına da damgamızı vurduk ve tüm zamanların en iyi kasım açılışını yaptık. Bir serinin 6’ncısını yapıp 13 yıl boyunca hala bu sevgiyi ve ilgiyi koruyabilmek herkese kolay kolay nasip olmaz! Bizi yine gururlaralayık gördünüz... Her defasında yine ve yeniden sizleri güldürmeye devam edeceğiz... Hepiniziçok seviyorum.’ mesajını paylaştı.

Sinema rekoru Recep İvedik'e ait

Türkiye’de 13+ ve olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar uyarıları ile vizyona giren Recep İvedik serisinin;

  • ilk filmi 4.301.693 seyirciyi,
  • ikinci filmi 4.333.144 seyirciyi,
  • üçüncü filmi 3.326.084 seyirciyi,
  • dördüncü filmi 7.369.098 seyirciyi ve
  • beşinci filmi 7.437.050 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >