Giyilebilir hava temizleyicisi LG PuriCare sonunda satışa çıkıyor

LG Puricare
LG Puricare

LG'nin PuriCare adını verdiği giyilebilir hava temizleyicisi yakında yurt dışında satışa çıkıyor.

İçerisindeki filtreler ve fanlar yardımıyla nefes alış verişini kolaylaştıran ürün, 820 mAh kapasitesindeki bataryayla 8 saate kadar kullanım sunuyor.

LG'nin PuriCare adını verdiği giyilebilir hava temizleyicisi uzun süredir gündemde. Şirket, geliştirmeye devam ettiği ürünü bir süre önce duyurmuştu. Ancak detaylar daha da netleşmeye başladı. Giyilebilirhavatemizleyicisinin asıl amacı maske kullanımının önüne geçmek. Peki ama bu nasıl mümkün oluyor?

PuriCare, H13 HEPA isimli filtreleri barındırıyor. Bu sayede ve dışmekanda temiz hava solunmasını sağlıyor. Üstelik filtrelenmiş temizhavaalımı sayesinde solunumu çok daha iyi bir seviyeye getirdiği söyleniyor.

LG'nin yeni maskesi temiz hava alıp vermek için filtreler barındırıyor.
LG'nin yeni maskesi temiz hava alıp vermek için filtreler barındırıyor.

Filtrelerin yanı sıra bu sistem aynı zamanda solunum sensörüyle birlikte fanlar da barındırıyor. Üç tane fan aslında otomatik olarak hızlarını ve çalışma döngüsünü duruma göre kendisi ayarlıyor. Fanların buradaki görevi elbette hava girişini ve çıkışını daha kolay hale getirmek.

İçerisinde bulunan 820 mAh kapasitedeki batarya sayesinde 8 saate kadar kesintisiz kullanılabilen ürünün bir de yüksekprofilli modu var. Bunda ise süre önemli oranda düşüyor.

Ayrıca filtreperformansı düştüğünde filtrelerin değişimi de mümkün oluyor. Bunun için cihaz doğrudan mobil uygulama üzerinden akıllı telefona bildirim gönderebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >