Google Fotoğraflar'a hızlı yükleme sağlayan 'Ekspress' özelliği geldi

Google Fotoğraflar
Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar şu ana kadar iki farklı yükleme çeşidi sunuyordu. Orijinal ve yüksek kalitede yükleme seçeneklerinin yanına son olarak Ekspress özelliği de dahil edildi. Tüm ayrıntılar haberimizde:

Milyonlardakişi telefonlardaki depolama alanının dolmasıyla birlikte Android ya da iOS fark etmeksizin yedekleme için Google Fotoğraflar kullanıyor. Ancak bu noktada bulut depolama alanına hızlı yükleme için upload hızı büyük önem taşıyor.

Google Fotoğraflar'da yedekleme kısmına dahil edilen 'Ekspress' özelliği düşük çözünürlükte hızlıca yedekleme sağlıyor.
Google Fotoğraflar'da yedekleme kısmına dahil edilen 'Ekspress' özelliği düşük çözünürlükte hızlıca yedekleme sağlıyor.

Üçüncü bir yükleme seçeneği eklendi

Uygulamada her ne kadar orijinal kalite ya da yüksekkalite gibi iki seçenek sunulsa da kimi zaman özellikle çok sayıdaki fotoğraf ve video yedekleme aşamasında kullanıcıları biraz fazla bekletebiliyor. İşte tam olarak bunun için yeni bir çözüm var: Ekspress yükleme. Google Fotoğraflar'a üçüncü bir seçenek olarak dahil edilen bu sistem, düşük çözünürlükte daha hızlı yedekleme yapmayı sağlıyor.

Geçen hafta itibariyle bazı ülkelerde aktif edilen bu özelliğin Türkiye'de tam olarak ne zaman aktif edileceği belli değil. Fakat hızlıca yedekleme yapmak isteyenlerin işini kolaylaştıracağı kesin.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >