Google Play 2019'un en iyilerini duyurdu: 'Lokma' en iyi uygulama seçildi

'En İyi Kişisel Gelişim Uygulamaları' kategorisinde Lokma​, 2019'un en iyi uygulaması seçildi.
'En İyi Kişisel Gelişim Uygulamaları' kategorisinde Lokma​, 2019'un en iyi uygulaması seçildi.

Teknoloji devi Google 2019'un en iyi uygulamalarını seçti. Buna göre, GZT ailesinin yemek tarifleri uygulaması Lokma, 'en iyi kişisel gelişim uygulaması' alanında ipi göğüsledi.

Kullanıcıların yemek yükünü hafifleten uygulamamız Lokma, anlaşılır ölçüleri, tamamı denenmiş videolu ve fotoğraflı tarifleri ile mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Binlerce yemek tarifiyle kısa sürede dijitalin en sevilen yemek uygulaması olmayı başaran Lokma bu başarısını Google Play Store'da da gösterdi.

Google Play Store 2019'un enlerinde editörlerinin seçimiyle 2019'un en iyi uygulaması Ablo, halk oylamasıyla seçilen 2019'un en iyi uygulaması ise Oyna Kazan oldu. En iyi günlük yardımcı kategorisinde ActionDash, Google Fotoğraflar'da Gallery Go ipi göğüsleyen diğer uygulamalar oldu.

ABD menşeli teknoloji devi Google, 2019'un Google Play'de yer alan en iyi uygulamaları seçti.

11 Kasım'da toplam 4 kategoride başlayan oy sürecinde kullanıcıların deneyimleri belirleyici oldu.

Lokma 'En İyi Kişisel Gelişim Uygulaması' oldu

'En İyi Kişisel Gelişim Uygulamaları' kategorisinde GZT ailesinin yemek tarifleriyle dolu uygulaması Lokma ipi göğüsleyen uygulama oldu.

LOKMA'YI ANDROİD TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

LOKMA'YI APPLE MARKA TELEFONUNUZA İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Lokma yemek tarifleri

Anlaşılır ölçülerle hazırlanmış, tamamı denenmiş, videolu ve fotoğraflı yemek tariflerinin bulunduğu mobil uygulamamız Play Store veya Apple Store'dan ücretsiz olarak indirebilir ve ana yemek tariflerinden tatlı tariflerine, kek tariflerinden nefis diyet tarifi menülerine ulaşabilirsiniz.

Özenle seçtiğimiz fotoğraflarla birbirinden lezzetli yemek tariflerimize; Lokma mobil uygulamasıyla, her an her yerde ulaşabilirsiniz.

Kişisel gelişim kategorisini, 'mesele varılan yer değil, yolculuğun kendisidir.' sözleriyle tanımlayan Google, amacın yeni bir şey öğrenmek olduğu durumlarda yolculuk boyunca size ilham vererek hedefinize ulaşmanızı sağlayan uygulamalar kategorisinde Lokma'yı birinci yaptı.

En iyi uygulama: Ablo

Arkadaş bulma uygulaması olan Ablo, Google Play editörleri tarafından hem işlevsel hem de kolay kullanımı nedeniyle 2019'un en iyi uygulaması seçildi. Halk oylamasına göre ise Oyna Kazan yılın en eğlenceli aplikasyonları arasında yerini aldı. En iyi günlük yardımcı kategorisinde ActionDash, Google Fotoğraflar'da Gallery Go 2019'un en beğenilen uygulamalarından oldu.

BİRBİRİNDEN LEZZETLİ YEMEK TARİFELERİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >