GZT, Smart Future Expo 2019'da

Smart Future Expo 2019
Smart Future Expo 2019

● Türkiye'nin teknoloji üreten, ihraç eden, ürün ve hizmetlerinde akıllı teknolojileri kullanan girişimcileri Smart Future Expo'da 30-31 Ekim tarihlerinde bir araya geliyor.

Savunma, telekomünikasyon, enerji, sağlık, finans ve farklı bir çok sektörde katma değerli yüksek teknoloji üreticileri İstanbul Kongre Merkezinde ziyaretçileriyle buluşuyor.

● Türkiye'ye değer katan özellikle gençleri ve genç girişimcileri yakından ilgilendiren etkinliklerde olduğu gibi GZT ekibi olarak bizler de etkinlikte yerimizi alıyoruz.

Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future World Expo, “Dijital KOBİ Hareketi” sloganıyla 30-31 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbulKongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Smart Future Forum tarafından ilki 2016 yılında yapılan Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı teknoloji, iş dünyası ve kamunun önemli kurum ve kuruluşlarının destekleriyle organize edilmektedir. Teknoloji üreticileri ve hizmet sağlayıcılarının Türkiye'deki sanayici, iş dünyası temsilcileri ve yerel yöneticileriyle buluşması için Türkiye'nin en kapsamlı akıllı teknolojiler ve dijital dönüşüm etkinliği olma özelliği taşıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Smart Future Expo'dan akılda kalanlar

Geçtiğimiz yıl 14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleşen Smart Expo Future Akıllı Teknolojiler Zirvesi'ne GZT.com olarak biz de katıldık. Etkinlik boyunca yaşanan gelişmeleri canlıyayınlar, röportajlar ve detay haberlerle takipçilerimize aktardık.

GZT'nin 2019 etkinlik karnesi

GZT, bu yıl gerçekleştirilen birbirinden farklı ve kıymetli etkinliklere katılım göstererek farkını ortaya koymayı başardı. Yetkili editör kadrosuyla gerek etkinlik alanında, gerek ise haber merkezinden aldığı destekle etkinliğe katılamayan takipçilerini tüm detaylarıyla bilgilendirmeyi başardı.

GZT editörleri Smart Future Expo'da
GZT editörleri Smart Future Expo'da

Bu yıl Teknofest, Etnospor gibi Türkiye'nin önde gelen organizasyonlarında yüksek etkileşim elde ederek hem etkinliklerin bilinilirliğini hem de görülmeyen detayları takipçilerine aktarmaya çalıştı.

Teknofest

Etnospor

Mars'ta hayat yarışması: Bilge Çocuk

TEDx: Güngören İmam Hatip

GKB Gençlik Zirvesi

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >