Hadi bilgi yarışmasında 20 bin joker ‘Lokma.net’ten

Lokma.net ve Hadi bilgi yarışması ortaklığı
Lokma.net ve Hadi bilgi yarışması ortaklığı

Türkiye’nin dijital yemek tarif defteri Lokma.net’in katkılarıyla gerçekleşecek olan Hadi bilgi yarışması yarın (3 Ekim) saat 12.30 ve 20.30 saatlerinde başlıyor. Yemek konusunda bilgi birikimini test etmek ve büyük ödülünü sahibi olmak isteyenler için Hadi bilgi yarışması eşsiz bir fırsat sunuyor. Ayrıca Lokma'nın uygulamasından kazanabileceğiniz 20 bin joker ile yarışmada şansınızı artırabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve uygulama listelerinde kendine oldukça önemli bir yer edinen ‘Hadi’ online bilgi yarışmasının yarın yapılacak bölümünde Lokma.net’in katkılarıyla yarışmacılara toplam 20 bin adet joker dağıtılacak.

Mutfaktakimaharetlerini ve yemek bilgilerini yarışmada değerlendirmek isteyenler, Lokma ile Hadi’nin hazırladığı ödüllü bilgi yarışmasını sakın kaçırmayın.

'Hadi' online bilgi yarışmasına nasıl katılabilirim?

Hadi Bilgi Yarışması, Turkcell'in Bip uygulamasının başlattığı gerçek para ödüllü bilgi yarışması olarak kullanıcılara hizmet veriyor.

Android ve Apple marketlerde yer alan 'Hadi' uygulamasını cihazına kuran herkes ücretsiz olarak yarışmaya katılabiliyor.

Günde iki kez canlı yayınlanan yarışma; toplamda sorulan 12 soruyu doğru cevaplayan herkese gerçek para ödülü veriyor.

Hadi, online ve gerçek para ödüllü bilgi yarışması
Hadi, online ve gerçek para ödüllü bilgi yarışması

Lokma uygulamasını nasıl indirebilir ve 20 bin jokeri nasıl kazanabilirim?

Son dönemin en popüler yarışma uygulamalarından Hadi, Türkiye'nin dijital tarif defteri Lokma.net'in katkılarıyla 3 Ekim 2019 tarihinde takipçileriyle buluşuyor. Türkiye'nin en güçlü yemek tarif sitelerinden Lokma.net'in sorularını hazırlayacağı ve lokma uygulamasını indirenlerin 20 bin joker kazanabileceği yarışma yarın(3 Ekim) 12.30 ve 20.30'da başlayacak.

Lokma.net
Lokma.net

Lokma.net nedir?

Albayrak Medya Grubu bünyesinde bulunan, uzun yıllar 'Lokma | Portakal Ağacı'ndan' ismiyle çıkarılan yemek dergisi artık dijitalde! Yeni medyanın tüm olanaklarından faydalanarak tasarlanan web sitesinde binlerce lezzetli, denenmiş, videolu ve aşama aşama fotoğraflı yemek tarifleri bulunuyor. Denemek istediğiniz yemek tariflerini 'Tarif Defteri'ne kaydedebileceğiniz, ''akşama ne yemek yapacağım'' derdinden kurtulabileceğiniz bir dijital mecra.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >