Huawei Mate 20 Pro bu kez de çalışırken görüntülendi

Huawei
Huawei

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin bir süredir üzerinde çalıştığı Mate 20 Pro modeli sonunda gün yüzüne çıktı. Çerçeveleri ortadan kaldıran ve bunun yerine ekran kenarlarına metal şeritlerin yerleştirildiği telefonun detayları haberimizde...

Uzun süredir konuşulan Huawei Mate 20 Pro ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Dünyanın en değerli ilk 100 şirketi arasında yer alan Çinli şirket, tepe seviyesine ait yeni modelde de yüksek performans / uygun fiyat dengesini korumak istiyor.

Huawei Mate 20 Pro'nun çalışır haldeki görüntüsü aslında birkaç detayı ortaya çıkarıyor.
Huawei Mate 20 Pro'nun çalışır haldeki görüntüsü aslında birkaç detayı ortaya çıkarıyor.

Ekran çerçeveleri yerine metal şeritler geliyor!

Ekran çerçevelerini tamamen ortadan kaldıran yeni sistem üzerine çalışan Huawei, telefonları artık bambaşka bir forma sokmak istiyor. Zira geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan patent de bunu doğrular nitelikte. Ekranın yan kısımlarına metal şeritlerin yerleştirildiği bu yeni telefonun ekran / çerçeve oranıyla rekor kırması bekleniyor.

Son olarak Mate 20'nin çalışır haldeki tek bir görüntüsü de ortaya çıktı. Ayrıca bu fotoğraf sebebiyle ürüne dair soru işaretleri arttı denilebilir. Çünkü telefonun ön yüzünde herhangi bir parmak izi okuyucu bulunmuyor. Kuvvetle muhtemel olarak arkada da aynı şekilde biyometrik tarayıcı yok. Tabii bu durum parmak izi okuyucunun ekran altına yerleştirilebileceği söylentilerini kuvvetlendiriyor. Öte yandan P20 Pro'dakine benzer bir üç arka kameraya da yer verilmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >