iPhone 11'in arka yüzeyi buzlu camla kaplanabilir

iPhone 11
iPhone 11

Apple'ın iPhone 11 ile tasarımda çeşitli değişikliklere gideceği biliniyor. İsabetli tahminleriyle tanınan Ming-Chi Kuo ise yeni iPhone'da arka yüzeyin buzlu camla kaplanacağını söylüyor.

iPhone 11 söylentileri devam ediyor. Şu ana kadar model çeşitliliği; ekran boyutları, yonga seti ve diğer teknik detaylarla ilgili birçok ayrıntı ortaya çıktı. Hatta benzer şekilde tasarım konusunda da bolca bilgi paylaşıldı. Ancak Applecephesinden herhangi bir doğrulama olmadığı için bu bilgiler henüz net değil.

iPhone'ların arka yüzeyi buzlu cam olabilir

Yeni iPhone'ların tanıtılmasına yaklaşık 7 ay var. Son olarak ortaya çıkan söylentiler ise buzlu cama vurgu yapıyor. Yani telefonun arka kısmında şu andakinden farklı şekilde buzlu cama yer verileceği konuşuluyor. İddiaların sahibi ise Apple'a yakınlığıyla bilinen ve isabetli tahminleriyle yakından tanınan Ming-Chi Kuo.

gzt

Aslında bu buzlu cam da Apple için yepyeni bir tasarım anlamına geliyor. Hatta bu cam sayesinde telefonun arka kısmının Google Pixel 3'teki gibi bir yapıya sahip olacağı belirtiliyor.

Cam arka yüzeyler çarpma ya da düşmelere karşı alüminyum kadar güvenli değil. Ancak çok daha şık görünüyor. Birçok kişinin iPhone'ları aldığında bir de kılıf sipariş ettiği düşünüldüğünde aslında bu şık görüntü ortadan kalkıyor. Ama kullanıcıların büyük kısmı kılıfla koruyarak telefonlardaki güvenliğe daha fazla önem veriyor. Yeni telefonların nasılgörüneceği merak konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >