iPhone SE 2'nin 'çentikli ekran' söylentileri kuvvetleniyor

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Uzun süredir devam eden söylentilerin ardından ortaya çıkan tek bir görsel iPhone SE 2'deki 'çentik ekran' sistemini tekrardan gündeme getirdi. Ayrıntılar haberimizde:

iPhone X ile başlayan 'çentikli ekran' furyası Android cephesinde tepe seviyesinin ardından orta segmentte de karşımıza fazlasıyla çıkmaya başladı. Tabii Apple tarafındaki benzer etki kaldığı yerden devam ediyor... Sızıntılar, Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone SE 2'nin çentikli ekrana sahip olacağı yönündeki iddiaları daha da kuvvetlendiriyor.

iPhone SE 2'ye ait olduğu düşünülen ekran koruyucuları, yeni telefonda 'çentik' sisteminin yer alacağını gösteriyor.
iPhone SE 2'ye ait olduğu düşünülen ekran koruyucuları, yeni telefonda 'çentik' sisteminin yer alacağını gösteriyor.

Çentik ekranlı iPhone SE 2 söylentileri kuvvetleniyor

iPhone SE 2'ye ait olduğu düşünülen ekran koruyucuları, akıllı telefonun tasarımına dair ipuçları barındırıyor. iPhone X'dakine benzer şekilde üst kısımda çentik sisteminin yer aldığı ekran koruyucular, Cupertinolu şirketin iPhone SE 2'de çentik yapısına yer vereceği anlamına geliyor.

Geçtiğimiz dönemlerde Apple'ın çentikli ekranı iPhone X'a özel geliştirdiği ve yeni modellerde bu sistemin yer almayacağı fazlasıyla dillenmişti. Ancak ortaya çıkan 'somut örnekler' bunun tam tersini gösteriyor. Tabii ki şu an için onaylanan herhangi bir bilgi yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >