İstanbullu Gelin son bölümünde şok eden olay

İstanbullu Gelin
İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin'in 2 mart cuma akşamı yayınlanan bölümünde evin küçük oğlu Murat'ın ve Bade'nin sürprizi evde bomba etkisi yarattı.

İstanbullu Gelin 39. bölümü dün akşam Star TV'de yayınlandı. Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrolünde oynadığı İstanbullu Gelin'in son bölümde konak iyice karıştı. Esma ile Garip'in birlikteliği sonrasında başlayan dağılma, Fikret'in hisselerini Adem'e satması ve Esra ile olan ilişkisinin ortaya çıkması ve sonrasında İpek'in boşanma kağıtlarının gelmesi ile evi terk etmesi sonrasında iyice sarsıldı. Faruk ise 3 haftalık hamile olan Süreyya'nın bu olaylardan etkilenmemesini arzulamaktadır. Fakat İstanbullu Gelin son bölüm finalinde 3 gündür kayıp olan Murat ile Bade'nin yaptıkları sürpriz herkesi bir kez daha şoka soktu.

Murat ve Bade
Murat ve Bade

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin son bölümde Faruk ile Süreyya, hamileliğin sevincini yaşıyorlar. Aralarında aldıkları bir karar ile bunu herkesten saklarlar. Fakat Esma Hanım başta olmak üzere şüpheleri üzerlerine çekerler. Esma, Süreyya'ya "İştahın açıldı bu aralar" demesi ile ikili gözgöze gelir. Konakta İpek'in evi bebekleri ile terketmesi Fikret'i çılgına çevirir. Fikret'in Esra ile ilişkisinin ortaya çıkması, İpek'e boşanma evraklarını göndermesi sonrasında İpek evi terketti. Bu yüzden Esma Hanım tüm suçu Fikret'te bulur. Esra yüzünden Esma Hanım ile Fikret şiddetli bir şekilde tartışırlar. Bu olaylardan 3 gün sonra kahvaltı sofrasında aileyi yeni bir süpriz karşılar. Nurgül'ün sorması sonrasında Bade ve Murat'ı arayan konak ahalisi, onları karşılarında ve elele görmeleri ile şaşkınlıktan ne diyeceklerini bilemezler. Murat, evlilik cüzdanını göstererek "Biz evlendik" der.

İpek evi terk etti
İpek evi terk etti

İstanbullu Gelin 40. bölüm ilk sahne

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >