Kate Middleton'a Kraliçe Elizabeth'ten büyük sürpriz

Kate Middleton tarzıyla Prenses Diana esintisi yaşatıyor.
Kate Middleton tarzıyla Prenses Diana esintisi yaşatıyor.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 8. yılını kutladı. Dük ve Düşes'in evlilik yıldönümüne özel bir hediyede Kraliçe'den geldi. Elizabeth tarafından kendisine ve monarşiye verdiği hizmetten dolayı kraliyet nişanıyla onurlandırıldı. İngiliz Kraliyeti'nin gözbebeği olan Middleton, aileye girdiği günden beri Prenses Diana'ya benzemesiyle de dikkat çekiyor.

Cambridge Düşesi Kate Middleton bundan 8 yıl önce okuduğu okulda tanışarak, Prens William ile evlendi. Tüm dünyanın izlediği görkemli bir düğünle evlenen çift yıllar geçmesine rağmen popülaritesini korumaya devam ediyor. Kraliçe Elizabeth'in de gözdesi olan Düşes'e büyük bir hediye verildi.

Onurlandırıldı

Prens William’la evlendikten sonra Cambridge Düşesi unvanı alan Kate Middleton, eşinin büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth tarafından onurlandırıldı. Üç çocuk annesi olan 37 yaşındaki Middleton, 2011’de evlendiği Prens William’la evliilik yıldönümünü kutladığı 29 Nisan’da yeni bir unvan edindi. Middleton’a ‘Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order’ adıyla anılan kraliyet nişanı verildi.

Kate Middleton 3 çocuk annesidir.
Kate Middleton 3 çocuk annesidir.

Kraliçe'nin özel hediyesi

Royal Victorian Order nişanı, 1896’da Kraliçe Victoria tarafından kendisine ve monarşiye hizmet edenlere verilen bir nişan. Kensington Sarayı’ndan yapılan resmi açıklamada, “Royal Victorian Order ödülleri hükümdara verilen hizmetler için Kraliçe tarafından şahsen verilir” denildi.

Kate Middleton ve Kraliçe.
Kate Middleton ve Kraliçe.

Kraliçe ile samimi

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Kraliçe Elizabeth ilk kez birlikte bir ziyaret gerçekleştirdiler. Londra'da gerçekleştirdikleri ziyarette aynı otomobilde oturan Middleton ve Kraliçe'nin aynı battaniyeyi paylaşarak ısınması samimi görüntülere neden oldu. 'Kraliçe Düşes'in üşümesini istemedi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Kraliçe ve Kate Middleton oldukça iyi anlaşıyor.
Kraliçe ve Kate Middleton oldukça iyi anlaşıyor.

Babası krizle gündeme geldi

Düşes'in annesi Carole ile babası Michael Middleton'ın 1987 yılında kurduğu ve parti malzemeleri satan şirket ekonomik olarak zor duruma düştü. Yanlarında 40 kişi çalıştıran Middleton çifti, yavaş yavaş personel çıkarmaya başladı. Önceki gün üç çalışanının işine son veren Middleton çifti, bir dördüncüye de "firma olarak riske girdiklerini ve kendisinin de işten çıkarılabileceğini'' duyurdu.

Kate Middleton ve Prens Willia 8 yıldır evli.
Kate Middleton ve Prens Willia 8 yıldır evli.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >