Kate Middleton'un babası 'battı'

Cambridge Düşesi Catherine, asıl adıyla Catherine Elizabeth "Kate" Middleton, Cambridge Dükü Prens William'ın eşidir.
Cambridge Düşesi Catherine, asıl adıyla Catherine Elizabeth "Kate" Middleton, Cambridge Dükü Prens William'ın eşidir.

İngiliz Kraliyet ailesinin en sorunsuz ve gözde gelini Kate Middleton'un babasından tatsız bir haber geldi. Düşes'in annesi Carole ile babası Michael Middleton'ın 1987 yılında kurduğu ve parti malzemeleri satan şirketleri ekonomik olarak zor duruma düştü. Yanlarında 40 kişi çalıştıran Middleton çifti, yavaş yavaş personel çıkarmaya başladı.

İngiliz Kraliyet'inin gözde gelini Kate Middleton Prenses Diana'ya olan benzerliği ve kurallara olan sadakati ile dikkat çekiyor. 3 çocuğu olan Middleton, küçük gelini Meghan Markle ile olan sorunlarla gündeme geliyordu. Ancak Düşes bu defa anne ve babasıyla ilgili bir konuyla gündemde.

Babasının kurduğu şirket zor durumda

Düşes'in annesi Carole ile babası Michael Middleton'ın 1987 yılında kurduğu ve parti malzemeleri satan şirket ekonomik olarak zor duruma düştü. Yanlarında 40 kişi çalıştıran Middleton çifti, yavaş yavaş personel çıkarmaya başladı. Önceki gün üç çalışanının işine son veren Middleton çifti, bir dördüncüye de "firma olarak riske girdiklerini ve kendisinin de işten çıkarılabileceğini'' duyurdu.

Şu an 64 yaşında olan Carole Middleton ile 69 yaşındaki Michael Middleton, şirketi 1987 yılında kurdular. Parti malzemeleri satan şirketin esin kaynağı da çiftin kendi çocukları, Kate, Pippa ve James için düzenledikleri doğum günleri oldu.

 Carole Middleton, Michael Middleton.
Carole Middleton, Michael Middleton.

Ekonomik küçülmeye gittiler

Middleton çiftinin ekonomik küçülmeye gittikleri için işten çıkardığı elemanlar arasında, şirketin web sayfasının tasarımcısı ile halkla ilişkiler uzmanı da yer alıyor. Şirketin ilk dönemlerinde Kate Middleton da dahil bütün aile ortak bir çalışma sergiledi. Düşes, bebeklerin ilk doğum günleri bölümüyle ilgilenirken Pippa da şirketin tanıtımı için bir blog hazırladı.

Bu firma Middleton Ailesi'nin hayatını da değiştirdi. İlk yıllarda kendilerinin bile fazla beklemedikeri bir kar elde eden parti malzemeleri firması sayesinde Middleton Ailesi daha rahat bir yaşam tarzına sahip oldu.

Kate Middleton'un bu konu hakkında ne diyeceği ise merak konusu.
Kate Middleton'un bu konu hakkında ne diyeceği ise merak konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >