Katlanabilir iPhone hakkındaki yeni çizim görseli paylaşıldı

Katlanabilir telefon
Katlanabilir telefon

Eylül'de tanıtılması beklenen yeni iPhone ailesinin yanı sıra katlanabilir modele ilişkin de bilgiler geliyor.

Apple'dan herhangi bir doğrulama olmamasına karşın katlanabilir iPhone ile ilgili yeni bir çizim görseli ortaya çıktı.

Apple, her yıl Eylül'de yeni iPhone'ları duyuruyor. Bu sene pandeminedeniyle sürecin nasıl işleyeceği henüz bilinmiyor. Ama yine de duyurunun hemen hemen aynı tarihte yapılacağı fakat sonrasındaki satışsürecininuzayabileceği konuşuluyor.

Şu anda doğrulanmamış olsa da katlanabilir iPhone'un bu şekilde olacağı iddia ediliyor.
Şu anda doğrulanmamış olsa da katlanabilir iPhone'un bu şekilde olacağı iddia ediliyor.

Koronavirüs, üretimin durması nedeniyle yeni akıllı telefonların çıkışını hayli güçleştiriyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi Apple ve Samsung gibi dev şirketlerin bile bu seneki durumu bile belli değil. Üretimin durması, mağazaların kapatılması ve AR-GE süreçlerinin yapılamaması telefon üreticilerini zor durumda bırakıyor.

Apple'ın onayladığı herhangi bir bilgi yok.

Bu tasarım uzun zamandır konuşuluyor. Fakat Apple'ın doğruladığı herhangi bir bilgi yok.
Bu tasarım uzun zamandır konuşuluyor. Fakat Apple'ın doğruladığı herhangi bir bilgi yok.

Evet; şu anda dünya genelinde birçok farklı ülkede normalleşmeye geçildi. Yani kurallar esnetildi ve üretim süreçleri başladı. Ancak yine de aradaki birkaç ay hiç üretim yapılamamış olması, az önce bahsettiğimiz gerçeği ortaya çıkarıyor. AR-GE sürecinin işleyememesi birçok şirketin hevesle girdiği katlanabilir telefon pazarından da bir nebze uzaklaşmasına neden oluyor. Apple için de benzer durum geçerli. Aslında şirketin bir süredir katlanabilir model hazırlığında olduğu biliniyor. Daha doğrusu böyle bir söylenti var. Son çıkan patent görsellerinde ise katlanabiliriPhone'unçizimleri yer alıyor.

Tahmin edebileceğiniz üzere şu an için Appletarafından doğrulanan herhangi bir bilgi yok. Ama yine de şirketin kesintisiz bir ekran sunacağı tahmin ediliyor. Zaten çizimler de doğrudan buna işaret ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >