Koronavirüs buna da sebep oldu: Şirket patronu videokonferansa patates olarak katıldı 🥔

Patron, patates filtresini nasıl etkisiz hale getireceğini bir türlü bulamadı ve bütün toplantıya bu şekilde devam etti
Patron, patates filtresini nasıl etkisiz hale getireceğini bir türlü bulamadı ve bütün toplantıya bu şekilde devam etti

ABD'de koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan çalışmaya geçen bir şirketin patronu gerçekleştirilen videokonferans esnasında yanlışlıkla patates filtresini etkinleştirdi. Filtreyi nasıl kapatacağını bulamayan işveren bütün toplantıya patates şeklinde katılmak zorunda kaldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle dünyada birçok şirket uzaktan çalışma yöntemine geçişe başladı. İşveren ve çalışanlar telekonferans ve videokonferans programlarıyla iletişimi sürdürmeye çalışıyor.

Bu global adaptasyon sürecinde ABD'de komik bir olay yaşandı. Bir şirket patronu videokonferans aracılığıyla gerçekleştirdiği toplantıda kendini patatese dönüştürdü.

Patron, toplantı esnasında açtığı patates filtresinden bir türlü kurtulamadı ve toplantıyı patates olarak sürdürmek zorunda kaldı.

Şirketin bir çalışanı, "Patronum Microsoft Teams'teki toplantımızda kendini patatese dönüştürdü ve bundan nasıl kurtulacağını bir türlü bulamayınca toplantının tamamın patates olarak kaldı." notuyla toplantının ekran görüntüsü paylaştı ve onlarca etkileşim aldı.

Yaşanan olaya Microsoft da sessiz kalmadı ve "Çok komik!" mesajını paylaştı.

  • Koronavirüs salgını boyunca yaşanan tek filtre vakası bu değil. Geçtiğimiz hafta İtalyan bir rahip canlı yayın yaparken Facebook filtrelerini kapatmayı unutmuş ve çizgi film filtreleri ile yayınına devam etmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >