Koronavirüse karşı şubelerini kapattılar: Online satışa ağırlık verecekler

Arşiv
Arşiv

Tüm dünyayı saran ve Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı devlet kurumlarının ardından, özel sektördeki firmalar da önlem almaya başladı. Birçok marka mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

Dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de gıdadan giyime 30'dan fazla marka, mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

Online satışa ağırlık verecekler

Yeni tip koronavirüse bağlı vaka sayısı Sağlık Bakanı Koca'nın açıkladığı son verilere göre 191 kişiye yükselirken birçok marka, çalışanlarının ve vatandaşların sağlığı için tedbir amaçlı mağazalarını geçici olarak kapatıp, online satışa ağırlık verme kararı aldı.

Salgın nedeniyle şubelerini kapatan markalardan bazıları şöyle:

Vakko, Faik Sönmez, Marks & Spencer, D'S Damat, AYVA, Roman, Çift Geyik Karaca, Twigy, Desa, Sarar, Burberry, Sportife, Superstep, Gant, Nautica, Lacoste, Adl, Network, Calvin Klein, Adidas, Tommy Hilfiger, Boyner, Mavi, İpekyol, Yargıcı, Mudo, Beymen, HD İskender, Pidem, Toyzz Shop, Chakra

Sosyal medya hesapları üzerinden duyurdular

Markalar, mağaza ve şubelerini geçici olarak kapatma kararlarını sosyal medya hesapları üzerinden de duyurdu. Gönderilerin altına yorum yazan vatandaşlar durumu desteklediklerini ifade etti.

Boyner

Mavi

İpekyol

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >