Kraliçe Elizabeth, Kate Middleton'un üşümesine izin vermedi

Kraliçe Elizabeth ve Kate Middleton.
Kraliçe Elizabeth ve Kate Middleton.

Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Kraliçe Elizabeth ilk kez birlikte bir ziyaret gerçekleştirdiler. Londra'da gerçekleştirdikleri ziyarette aynı otomobilde oturan Middleton ve Kraliçe'nin aynı battaniyeyi paylaşarak ısınması samimi görüntülere neden oldu. 'Kraliçe Düşes'in üşümesini istemedi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton asil tavrı ve Diana'ya olan benzerliği ile dikkat çekiyor. 3 çocuk annesi olan Middleton'un çocukları aynı zamanda prens ve prenses unvanı taşıyor. Düşes, Kraliçe Elizabeth'in de gözdesi konumda. İkili dün Londra'da ilk kez birlikte bir etkinliğe katıldı.

Aynı battaniyeyi paylaştılar

Kate Middleton ve Kraliçe Elizabeth, birlikte katıldıkları etkinlik sonrası aynı battaniyenin altında ısındı.

İngiliz kraliyet ikilisi, Londra’daki King’s College’ın Strand kampusu ziyaretinden sonra bindikleri otomobilde bacaklarına aynı battaniyeyi örtmüş şekilde fotoğraflandı. Battaniye, 92 yaşındaki Kraliçe’ye ait. Kraliçe, daha önce de aynı mavi battaniyeyle King’s Lynn’da bir kilise çıkışı görüntülenmişti.

Middleton ve Kraliçe Elizabeth, bir yandan battaniye ile ısınmaya çalışırken, bir yandan da etrafta kendilerine sevgi gösterisinde buluna İngilizleri selamladı.
Middleton ve Kraliçe Elizabeth, bir yandan battaniye ile ısınmaya çalışırken, bir yandan da etrafta kendilerine sevgi gösterisinde buluna İngilizleri selamladı.

37 yaşındaki Middleton ile Kraliçe’nin etkinlikte birbirleriyle sıcak ilişkileri dikkat çekti. Kraliçe, kraliyet ailesinin en son gelini Meghan Markle ile Haziran 2018’de ilk başbaşa etkinliğe katıldığında da samimi görüntüler vermişti.

Meghan Markle ve Kraliçe.


Kate Middleton'u Türkler görüntülemişti

İngiltere Kraliyet ailesinin geliniKate Middleton'un 3 tane çocuğu var. Oldukça sıkı korunan ve hep güvenlikle gezen Düşes oğlu Prens Louis'ihalka açık Kensington Bahçeleri'nde gezdirirken görüntülendi.

Bir programla tanınan Burak Akkul ve Seda Akkul çifti, Londra’daki Kensington Bahçeleri'nin halka da açık kısmında gezerken, Cambridge Düşesi Kate Middleton ve küçük oğlu Louis ile karşılaştı. Çift anne ile oğlunu görüntüleyip sosyal medya hesaplarından paylaştı.


Prenns William ve ailesi.
Prenns William ve ailesi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >