Kralın dönüşü: Age Of Empires IV duyuruldu!

Age of Empires 4.
Age of Empires 4.

Microsoft, Age of Empires hayranlarını mutluluğa boğacak gelişmeyi Gamescom 2017 devam ederken duyurdu. Age of Empires 4 geliyor…

21 Ağustos’ta gerçekleştirilen etkinlikte Microsoft büyük bir sürprize imza attı. Age of Empires duyurusunun yapıldığı video’da yalnızca konsept görüntüler yer alsa da bu bile Age of Empires hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmaya yetti.

Age of Empires 4’ün nasıl olacağına dair elimizdeki bilgiler yalnızca konsept görüntülerden ibaret olsa da yapımın oldukça yüksek bir kalitede oyuncularıyla buluşacağını söyleyebiliriz. Microsoft, geçtiğimiz dönemde Age of Empires serisinin ilk oyununu HD grafiklerle yeniden yapacağını da açıklamıştı. Tüm bu bilgiler ışığında Microsoft’un Age of Empires serisini yeniden canlandırmak istediği kesin gibi duruyor. Oyunla ilgili sınırlı sayıdaki bilgilerimizden biri de oyunun Sega firması için hazırladığı oyunlarla tanınan Relic firması tarafından yapılacak olduğu.

Microsoft bundan kısa bir süre önce de Age of Empires serisini PC oyunculuğuna kazandıran Ensemble Studios'u dağıtma kararı almıştı. Age of Empires 4 yalnızca Windows yüklüPC'ler için piyasaya sürülecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >