LG G6'nın çift kamerasıyla ilgili detaylar netleşiyor

lg g6
lg g6

LG'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu G6'nın ayrıntıları belli olmaya devam ediyor, son olarak kamera özellikleri de netleşti.

Güney Koreli LG, 27 Şubat'ta başlayacak olan MWC 2017 fuarında yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu G6'yı tanıtacak. Ürünün teknik detayları ve birçok ayrıntısı şimdiden belli. Hatta telefonun su geçirmez olarak geleceği de şirketin bugün Twitter'dan yayınladığı videoyla netleşmiş oldu.




Son olarak kamerayla ilgili detaylar da açığa çıktı. Günümüzde tepe seviyesindeki birçok telefonda olduğu gibi çift arka kamerayla gelecek olan telefon, geniş açı desteğiyle ön plana çıkacak. Bu sayede 13 MP'lik çift kameradan biri 100 derece biri de 125 derece geniş açı sunacak. Elbette ışığın az olduğu ortamlarda çekim yapmak için diyaframın rakam cinsinden hayli düşük değerlere düşmesi bekleniyor.
Diyaframdaki bu sistem ön kamerada da benzer şekilde kendisini gösterecek. Böylece selfie çekimleri sırasında kullanıcılar düşük ışık sebebiyle sorun yaşamayacak. Elbette konuyla ilgili tüm detaylar Barselona'daki MWC 2017 sırasında netleşecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >