Mahkeme sonrası Okan Kurt'tan şoke eden itiraf!

Akalın
Akalın

6,5 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt, boşandı. Boşanma sonrası açıklama yapan Okan Kurt'un sözleri şoke etti.

Ünlü popçu Demet Akalın ile eşi Okan Kurt 6,5 yıllık evliliklerini bitirdi. Haciz haberleriyle gündemde olan Demet Akalın ile Okan Kurt ayrılık kararı almıştı. Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 10 dakika süren duruşmayla bitirdi. Adliyeye ayrı ayrı gelen Demet Akalın ile Okan Kurt çıkışta da yan yana gelmedi.

Şoke eden açıklama!
2012'de evlenen Demet Akalın ve Okan Kurt, 6,5 evliliklerini bugün tek celsede bitirdi. Haciz haberlerinin ardından sıkıntıya giren çiftin davası, Beykoz Adliyesi'nde görüldü. 10 dakika süren dava sonrası anlaşmalı olarak boşanan çift birbirlerinden herhangi tazminat ve nafaka talep etmedi. Mahkeme, kızları Hira'nın velayatini de Demet Akalın'a verdi. Dava sonrası açıklama yapan Okan Kurt boşanma talebinin ilk kendinden geldiği iddialarına cevap verdi. Kurt, "Boşanmayı ilk ben talep etmedim" açıklamasını yaptı.
Şoke eden açıklama! 2012'de evlenen Demet Akalın ve Okan Kurt, 6,5 evliliklerini bugün tek celsede bitirdi. Haciz haberlerinin ardından sıkıntıya giren çiftin davası, Beykoz Adliyesi'nde görüldü. 10 dakika süren dava sonrası anlaşmalı olarak boşanan çift birbirlerinden herhangi tazminat ve nafaka talep etmedi. Mahkeme, kızları Hira'nın velayatini de Demet Akalın'a verdi. Dava sonrası açıklama yapan Okan Kurt boşanma talebinin ilk kendinden geldiği iddialarına cevap verdi. Kurt, "Boşanmayı ilk ben talep etmedim" açıklamasını yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >