Makyajsız halini paylaşan Ezgi Mola'dan ilginç itiraf

Ezgi Mola
Ezgi Mola

Yakın arkadaşı Enis Arıkan'la komik videolar çeken ünlü oyuncu Ezgi Mola, bu kez kendini yerden yere vurdu. Organize İşler 2 filminde boy göstermeye hazırlanan genç oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilginç bir itirafta bulundu.

Sosyal medyayı aktif kullanan kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü Ezgi Mola, son paylaşımıyla kendisiyle dalga geçti. Mola makyajsız videosunu paylaşarak "Makyaj güzeliyim" açıklamasında bulundu.

İtiraf etti!

Yakın arkadaşı Enis Arıkan'la komik videolar çekip sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim, bu kez kendini yerden yere vurdu. Organize İşler 2 filminde boy göstermeye hazırlanan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilginç bir itirafta bulundu.

Enis Arıkan'ı da unutmadı!

                                    Makyajsız halini sosyal medya hesabından paylaşan Ezgi Mola, bu paylaşım üzerinden makyaj güzeli olduğunu itiraf etti. Makyajsız haliyle yaptığı paylaşımda kendisiyle dalga geçen ünlü isim, bir yandan da Enis Arıkan'a laf sokmayı da ihmal etmedi.
Enis Arıkan'ı da unutmadı! Makyajsız halini sosyal medya hesabından paylaşan Ezgi Mola, bu paylaşım üzerinden makyaj güzeli olduğunu itiraf etti. Makyajsız haliyle yaptığı paylaşımda kendisiyle dalga geçen ünlü isim, bir yandan da Enis Arıkan'a laf sokmayı da ihmal etmedi.
Organize İşler 2'de rol alacak
Organize İşler 2  filminde boy gösterecek ünlü oyuncu Ezgi Mola, heyecanını da sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu edinen Organize İşler 2 filminde, Asım Noyan yıllarca söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi isimlerin yer aldığı projenin senaryosu ve yönetmenliği de Yılmaz Erdoğan'a ait. Merakla beklenen film, 4 Ocak'ta beyaz perdede olacak.
Organize İşler 2'de rol alacak Organize İşler 2 filminde boy gösterecek ünlü oyuncu Ezgi Mola, heyecanını da sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu edinen Organize İşler 2 filminde, Asım Noyan yıllarca söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi isimlerin yer aldığı projenin senaryosu ve yönetmenliği de Yılmaz Erdoğan'a ait. Merakla beklenen film, 4 Ocak'ta beyaz perdede olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >