Malatya'da ilk yarı yıl tatili 10 Şubat'a uzatıldı

Arşiv
Arşiv

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Elazığ'ın tamamında Malatya'nın bazı ilçelerinde yarı yıl tatilinin uzatıldığını duyurmuştu. Malatya Valiliği'nden yeni gelen açıklamaya göre 9 ilçede daha okulların tatilinin uzatıldığını açıkladı. Bu bildiri ile birlikte Malatya genelinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin tamamında ilk yarı tatili 10 Şubat'a kadar uzatıldı.

Malatya Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ-Sivrice merkezli deprem nedeniyle ilimize bağlı, Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçeleri ile birlikte Yeşilyurt, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Liselerde 10 Şubat 2020 tarihine kadar eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir." denildi.

Malatya genelinde 10 Şubat'a kadar uzatıldı

Bu açıklamayla birlikte, Malatya genelinde, ana okulu, ilk, orta ve liselerin tamamında ilk yarı tatili 10 Şubat'a kadar uzatılmış oldu.

Bakan Soylu'nun açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün yaptığı açıklamada, Elazığ’daki tüm ilk, orta ve lise, Malatya’da ise Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçelerinde ilk yarı ara tatili 10 Şubat’a kadar uzatıldığını açıklamıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >