Meghan Markle ve Prens Harry'e gelen ilk bebek hediyesi şaşırttı

Meghan Markle ve Prens Harry
Meghan Markle ve Prens Harry

Prens Harry ile Mayıs ayında dünya evine giren İngiliz kraliyet gelini ABD'li oyuncu Meghan Markle, bebek bekliyor. Hamile olduğu duyurulan Meghan Markle ve eşi Prens Harry'ye Avustralya ziyaretinde çok sayıda bebek hediyesi verildi.

Kensington Sarayı'nın Meghan Markle'ın hamile olduğunu duyurması üzerine, Prens Harry ve Meghan Markle'a Avustralya ziyaretlerinde hediye yağdı.

19 Mayıs'ta görkemli bir törenle evlenen Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın 16 gün sürecek resmi ziyaretlerine çıktıklarında Kensington Sarayı, Megan Markle'ın hamile olduğunu duyurmuştu. Meghan Markle ve eşi Prens Harry'nin Avusturalya gezisindeki ilk durakları Sidney oldu.

Çift Sidney'de bebek tebriklerini kabul etmeye başladılar. Ziyaret sırasında çifte pek çok bebek hediyesi verildi. Prens Harry ve Megan Markle'ın ilk hediyesi oyuncak kanguru ve bebek botu oldu.

 "İlk bebek hediyemiz"
Avustralya Kraliyet Alayı Generali Peter Cosgrove ve eşi tarafından karşılanan Markle ve Harry'ye bir oyuncak kanguru hediye edildi. Düşes Markle, hediyeyi alırken, "İlk bebek hediyemiz" açıklamasında bulundu. Çifte aynı zamanda bebek botları da hediye edildi. Megan Markle'ın karnı da dikkatlerden kaçmadı.
"İlk bebek hediyemiz" Avustralya Kraliyet Alayı Generali Peter Cosgrove ve eşi tarafından karşılanan Markle ve Harry'ye bir oyuncak kanguru hediye edildi. Düşes Markle, hediyeyi alırken, "İlk bebek hediyemiz" açıklamasında bulundu. Çifte aynı zamanda bebek botları da hediye edildi. Megan Markle'ın karnı da dikkatlerden kaçmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >