Meghan Markle ve Prens Harry'nin bebeğini ne zaman göreceğiz?

Meghan Markle, Prenses Diana'ya olan hayranlığı ile büyüdüğünü ifade etti.
Meghan Markle, Prenses Diana'ya olan hayranlığı ile büyüdüğünü ifade etti.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Kraliyet'in küçük oğlu Prens Harry ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Hamileliğinin son aylarına giren Markle, Kraliyet'le ilgili bir kuralı daha yıkmaya hazırlanıyor. Prenses Diana'dan beri Kraliçe'nin seçtiği hastanede doğum yapan ve halkı selamlayan gelinler bu kurala hep uysa da Düşes Meghan'ın bunu istemediği gelen haberler arasında.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Kraliyet'in küçük oğlu Prens Harry ilk çocuklaırnı kucağına almaya hazırlanıyor. Ancak Meghan diğer Düşes Kate Middleton'un aksine Kraliyet kurallarına uyum sağlamıyor. Özellikle ayrılık haberleri ile gündeme gelen Markle bir kuralı daha yıkmaya hazırlanıyor.

Başka bir hastaneyi seçecekler

Sussex Düşesi, doğumundan kısa bir süre sonra çocuğunu hastane dışında dünyaya tanıtan Kate Middleton ve Princess Diana'nın izinden gitmeyebilir. Londra'daki St. Mary's Hastanesi'ndeki Lindo Kanadının ünlü basamaklarında Diana gibi poz vermesi pek mümkün gözükmüyor. Meghan ve Harry'ın başka bir hastane seçecekleri gündeme geldi. Düşes'in seçeceği hastanenin, Frogmore Cottage'taki yeni evlerine yakın olacağı konuşulurken bir diğer konu ise bebeğin yüzünü göstermeyeceği.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.


Diana ve Kate aynı hastanede doğum yaptı

Prenses Diana Prens William'ı Londra'daki St. Mary's Hastanesi'nde dünyaya getirdi. Dışarıdaki basamaklarda dünyaya tanıttı. Ayrıca orada Prens Harry'i doğurdu.

Prenses Diana'nın, ilk doğum yaptığı zaman verdiği poz.
Prenses Diana'nın, ilk doğum yaptığı zaman verdiği poz.

Prens William ve Prenses Kate'in üç çocuğu da babalarıyla aynı yerde doğmuş oldu. Bu ay 1. yaşına giren Prens George, 5, Prenses Charlotte, 3 ve Prens Louis de aynı hastanede doğdu.

Kate Middleton ve Prens William bebekleri ile ilk kez poz verdikleri zaman.
Kate Middleton ve Prens William bebekleri ile ilk kez poz verdikleri zaman.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >